Guitar -->

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γιατι χρωσταμε τοσα πολλα...!

Ψηγματα σχολιων απο το διαδυκτιο..



  • οι τράπεζες απορρυθμίστηκαν και γι αυτό χωρίς έλεγχο έδωσαν δάνεια που υπερβαίνουν 2 και 3 φορές το ΑΕΠ της Ευρώπης, δηλαδή χρήματα που δεν είχαν αλλά ουδείς τους έλεγξε για να μην δανείζουν αέρα κοπανιστό στα κράτη πελάτες τους και στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες. Κι ενώ εισέπρατταν τόκους για αέρα κοπανιστό, τη στιγμή της κρίσης αυτό αποκαλύφθηκε και οι τράπεζες έπρεπε να κρατικοποιηθούν και οι παλαιοί διευθυντές τους να πάνε φυλακή και να επιστρέψουν τα μπόνους που είχαν πάρει από την προσωπική τους περιουσία. 







  • η Ελλάς είναι μια ανεξάρτητη κυρίαρχη χώρα και καμιά οικονομική εξέλιξη ή δάνειο δεν μπορεί να το καταργήσει αυτό. Αν έστω και ένας διαφωνεί με αυτό, ξέρουμε τον εχθρό μας και του συμπεριφερόμαστε εχθρικά γιατί πραγματικά επιβουλεύεται την ανεξαρτησία και την κυριαρχία μας. Με όλους τους άλλους συζητάμε και ψάχνουμε να βρούμε λύση και συμφωνία.  Όχι όμως με τον θανάσιμο εχθρό μας.
         Αφού γνωρίζουμε τον εχθρό μας οχυρωνόμαστε και τον πολεμάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.