Guitar -->

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σαμαρας το πιονι του πασοκ...


Η συμμορία της ΟΝΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων είναι αυτή, η οποία μας βύθισε στην αθλιότητα και σήμερα θέλει να κυβερνήσει ...Η συμμορία των φυσικών παιδιών των δωσίλογων της κατοχής. Μας παραδίδουν στους Γερμανούς κατακτητές τα παιδιά εκείνων, οι οποίοι κάποτε απέτυχαν να το κάνουν ...Τα παιδιά των Χριστοφοράκων, των Αγγελοπουλαίων, των Λαμπράκηδων, των Πικραμένων, των Παγκάλων, των Μπενάκηδων, των Παπαδήμων, των Μπακατσέλων, των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων. Αυτά παθαίνει ένας λαός, όταν δεν τιμωρεί όταν πρέπει τους προδότες. Οι προδότες επιβιώνουν και μετατρέπουν τα παιδιά τους σε γενίτσαρους, οι οποίοι θα επαναλάβουν αυτά, που οι γονείς τους απέτυχαν να φέρουν εις πέρας.
Οι Γερμανοί τούς έσωσαν κάποτε με τον προδότη τον Καραμανλή και αυτοί οι ίδιοι τώρα τούς ζητάνε ως αποζημίωση για τη σωτηρία τους την πατρίδα μας ...Τον προδότη τον "εθνάρχη" πληρώνουμε σήμερα. Αυτόν, που, σε συνεννόηση με τους Γερμανούς Ναζί, όχι μόνον δεν απαίτησε ποτέ το γερμανικό χρέος, αλλά κατέστρεψε και τους φακέλους με τα ονόματα των δωσίλογων. Γι' αυτόν τον λόγο ο Κωστάκης χειροκροτούσε όρθιος τον Σαμαρά. Αν χαθεί το "μαγαζί" του "εθνάρχη", τα ανίψια θα πάνε στα "σκουπίδια". Ο Σαμαράς είναι η εγγύηση ότι ο Κωστάκης θα συνεχίσει να ξημεροβραδιάζεται ανενόχλητος στις ταβέρνες της Ραφήνας και ότι ο Λιάπης θα "ροκανίζει" ατιμώρητος τα δωράκια της Siemens ...Όλοι συνένοχοι και όλοι προδότες.
Αυτό είναι το πολιτικό μας προσωπικό ...Το εθνικό μας "κεφάλαιο", στο οποίο επενδύουμε την επιβίωσή μας ...Οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι συγκάτοικοι των Κολεγίων ...Οι φίλοι και συνάδελφοι των ανύπαρκτων επιστημών των υπαρκτών Πανεπιστημίων. Το μόνο θετικό —και ίσως η μοναδική μας ελπίδα— είναι η ηλιθιότητα που διακρίνει τους σύγχρονους ιμπεριαλιστές. Είναι τοκογλύφοι ηλίθιοι και άπληστοι και ως εκ τούτου δεν μπορεί ο σχεδιασμός τους να έχει διάρκεια. Λειτούργησαν ως άπληστοι Ταμερλάνοι και η "αυτοκρατορία" τους θα έχει λιγότερη ζωή από τη δική τους ...Γύφτοι, που δεν μπορούσαν να χτίσουν "κάστρα" και διέλυσαν τα πάντα, προκειμένου να φτιάξουν ετοιμόρροπες "παράγκες". Αυτή η αδυναμία των σημερινών ιμπεριαλιστών είναι η ευκαιρία όλων των λαών και όχι μόνον των Ελλήνων. Η ευκαιρία στον ελληνικό λαό να τιμωρήσει όλους τους δωσίλογους είναι βέβαιον ότι θα του δοθεί πολύ σύντομα. Απλά δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια σφάλματα με το παρελθόν.
Με την κατάρρευση των σύγχρονων "Ναζί" θα πρέπει να τιμωρήσει τους ντόπιους συνεργάτες τους όπως αρμόζει στους προδότες. Πώς έλεγε ο "εθνάρχης" της πορδής; ..."Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια"; Ο λαός πρέπει να πει "τοίχο" και να εννοεί "τοίχο". Με τα φίδια δεν μπορείς να συμβιώσεις στον ίδιο χώρο. Τα φίδια τα λιώνεις όταν μπορείς, γιατί θα σε δαγκώσουν και πάλι, όταν ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Οι προδότες δεν δικαιούνται καμία "παροχή", που προκύπτει από τον πολιτισμό, όταν με τις πράξεις τους βυθίζουν την κοινωνία στη βαρβαρότητα. Δεν είναι δυνατόν να οδηγείς συνειδητά την κοινωνία στη βαρβαρότητα και όταν αποκαλυφθείς να επικαλείσαι τον πολιτισμό της.
Ζούμε έναν εφιάλτη, τον οποίο κάποιοι μας επέβαλαν με τις πράξεις τους και τις προδοσίες τους. Καθημερινά αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας, γιατί ήθελαν να κάνουν περιουσίες οι Σημίτηδες και οι Γιωργάκηδες. Παιδιά μένουν ορφανά, γιατί οι Καραμανλήδες και οι Σαμαράδες ήθελαν να εξασφαλίσουν Κολέγια στα δικά τους παιδιά. Απόμαχοι της εργασίας πεινάνε, για να έχουν γεμάτα τα ψυγεία τους οι Βενιζέλοι και οι Πάγκαλοι. Ασθενείς δεν έχουν φάρμακα για να επιβιώσουν, γιατί ο Χαρίλαος και η Αλέκα έπρεπε να βοηθήσουν τον γιο του Πέτρου Κοκκαλη. Χάνεται μια πατρίδα αιώνων για μια απλή "αρπαχτή" των κάφρων. Ξεπουλιέται μια ιερή πατρίδα, για να πάρει μερικούς "πόντους" ο νάνος Σημίτης.
...Το γλέντι θα αρχίσει σύντομα και θα κλάψει ο κάθε Πικραμένος.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.