Guitar -->

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: Σαμαρά Χθες δεν άκουσα την λέξη «επαναδιαπραγμάτευση»



Τσίπρας: Χθες δεν άκουσα την λέξη «επαναδιαπραγμάτευση» από τον Σαμαρά
«Οι σημαντικές δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης που προκύπτουν από την ισχυρή λαική παρουσία και την εντολή του λαού δεν πρέπει να σπαταληθούν» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να λάβει την εντολή, σε περίπτωση που απόψε δεν σχηματιστεί κυβέρνηση από τη ΝΔ. Μάλιστα επεσήμανε ότι ο λαός αποφάσισε να έχει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ.
Σημείωσε ότι«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες με τον πήχη ψηλά» και πρόσθεσε ότι η ισχυρή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης στην κυβέρνηση.
Υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επαναδιαπραγμάτευση και πρόσθεσε ότι την ευθύνη θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός του πρώτου κόμματος.
Ζήτησε να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και πρόσθεσε ότι τα ήταν καταστροφικό να συνεχιστούν περικοπές για μισθούς και συντάξεις. «Χθες δεν άκουσα από το στόμα του κ. Σαμαρά τη λέξη επαναδιαπραγμάτευση» ανέφερε και είπε: «Ελπίζω να ήταν εκ παραδρομής».
ΠΗΓΗ: 24h.gr


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/06/blog-post_1943.html#ixzz1yBOtvKtO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.