Guitar -->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η απόλυτη σαπίλα,..του πασοκ και της ΝΔ


2 Δημόσιοι υπάλληλοι κλέψανε 1 εκ. ευρώ μέσα σε 2 χρόνια


Δυο γυναίκες, υπαλλήλοι της υπηρεσίας συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, φαίνεται να υπεξαίρεσαν ένα εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία του δημοσίου, δίνοντας εντολή για την καταβολή συντάξεων σε πεθαμένους, ώστε να καρπώνονται οι ίδιες τα χρήματα.

Μάλιστα η μία εκ των δύο, παρ' ότι συνταξιοδοτήθηκε, πήγαινε λέει στην πρώην υπηρεσία "αμισθί' για να βοηθά τη διεκπαιρέωση των υποθέσεων των πολιτών.

Μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα,..
 κατάχρηση εξουσίας και κλεψιάς των χρημάτων του Ελληνικού Λαού.

Από που να πρωτοκρυφτούμε τελικά; Από τους πολιτικούς; Aπό τους φοροφυγάδες επιχειρηματίες; Από τους διορισμένους κλέφτες κρατικούς υπαλλήλους;

Όπως προκύπτει από την έρευνα που διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η απάτη είχε ξεκινήσει το 2010 με βασικές «πρωταγωνίστριες» τις δύο γυναίκες υπαλλήλους της υπηρεσίας συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι οποίες εντόπιζαν συνταξιούχους που είχαν φύγει από την ζωή.

Στους λογαριασμούς των συνταξιούχων φαίνεται ότι πιστώνονταν αναδρομικά από την καταβολή συντάξεων, καθώς και άλλα ποσά, τα οποία στην πραγματικότητα κατέληγαν στους λογαριασμούς των υπαλλήλων.

Μάλιστα, η μία από τις δύο υπαλλήλους, παρότι είχε συνταξιοδοτηθεί από τα τέλη του 2011, είχε ζητήσει να πηγαίνει αμισθί στο γραφείο για να διεκπεραιώνει υποθέσεις και άλλες εκκρεμότητες.




2 υπάλληλοι επι 2 χρόνια 1000000 ευρό
1.100.000 δημόσιοι κοπριτες επι 30 χρόνια ΠΟΣΟ??????????





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.