Guitar -->

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Σοφα ρητα...

οι τρομαγμένοι ψήφισαν τους πανικόβλητους της Ιστορίας.


@Τουρισμός τέρμα, κάγκελο! Oι τουριστικές επιχειρήσεις βουλιάζουν… Tα ξενοδοχεία τώρα κλέβουν πετσέτες από τους πελάτες!


Οι Ελληνες προγονοι μου, αφησαν στην αυλη μου μια Φερραρι με το κλειδι στην πορτα.
τα πασοκια προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι καλυτερα να παω με το ΚΤΕΛ [αμφιτρυων]


@Τα άσχημα μαντάτα τελειωμό δεν έχουν... Τελευταία είδηση: Πτώχευση ετοιμάζεται να κηρύξει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

@Mε το νέο φόρο για τα ακίνητα εκτός από τα σπίτια θα φορολογήσουν και τ’ αυτοκίνητα... Σε λίγο κι αυτά ακίνητα θα είναι!



@Η εγκληματικότητα έχει παραγίνει στην Ελλάδα. Τις προάλλες ένας κουκουλοφόρος λήστεψε μια τράπεζα και καθώς έβγαινε από την τράπεζα με τα λεφτά σε μια πλαστική σακούλα… Τον λήστεψαν πακιστανοαφγανοι ισλαμοφασιστες μελη του πασοκ!!!


@Φοροφυγάδες οι γιατροί, φοροφυγάδες οι δικηγόροι, φοροφυγάδες οι μόδιστροι, φοροφυγάδες οι τραγουδιστές, φοροφυγάδες οι επιχειρηματίες, φοροφυγάδες… φοροφυγάδες… φοροφυγάδες… Εκτός από τους Εκδότες-Καναλάρχες και τους δημοσιογράφους… Βρε άει στο διάολο, άει στο διάολο…


http://harryklynn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.