Guitar -->

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

μπλοκάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο και τραπεζικό λογαριασμό Ελληνων στο εξωτερικο


Χθες πρώτοι αναρτήσαμε την κατάπτυστη εγκύκλιο του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών, που κινείται στα χνάρια του προκατόχου του.
Αναλύσαμε σε πρώτη φάση τα σημαντικότερα σημεία της εγκυκλίου. Σήμερα όμως επανερχόμαστε με το ίδιο θέμα, δίνοντας και μια άλλη ανάλυση της διαταγής, στην οποία περιέχεται και το κατωτέρω άρθρο-παράγραφος!!
 
ΠΟΛ.1143/6.6.2012
Οδηγίες για την επιτάχυνση είσπραξης των δημοσίων εσόδων
8. Αμοιβαία     συνδρομή στην είσπραξη απαιτήσεων μεταξύ κρατών μελών της Ε.Ε. ή τρίτων κρατών
Ενεργοποίηση της αμοιβαίας συνδρομής στην είσπραξη απαιτήσεων μεταξύ κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μετά και την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2010/24/ΕΕ στο ελληνικό δίκαιο ως άρθρα 295 και επόμενα του ν.4072/2012) καθώς και τρίτων κρατών στα πλαίσια σύναψης διμερών συμβάσεων (πχ Ελλάδος - Νορβηγίας). Κατόπιν των ανωτέρω, και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις κατά περίπτωση, η Ελλάδα ως αιτούσα αρχή δικαιούται να ζητήσει από άλλο κράτος (μέλος) ενέργειες όπως αίτηση πληροφοριών, αίτηση κοινοποίησης, αίτηση είσπραξης ή λήψης εξασφαλιστικών μέτρων για υπόχρεους που είναι εγκαταστημένοι ή διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία σε αυτό, για οφειλές υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
ΣΧΟΛΙΟγια να καταλάβετε πάνω στον πανικό τους πόσο απρόσεκτοι έχουν γίνει, με αυτή την εγκύκλιο το υπουργείο παραδέχεται και μάλιστα διατάζει τους εφοριακούς να εισπράττουν ή να μπλοκάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο και τραπεζικό λογαριασμό οποιουδήποτε που έχει περιουσία σε οποιαδήποτε χώρα μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης! Το ομολογούν μόνοι τους.
Γιατί τότε ρε κολόπαιδα δεν στέλνεται χαρτιά π.χ. σε Κύπρο Ελβετία Λουξεμβούργο να σας επιστραφεί το 10% των τόκων καταθέσεων;
Γιατί ρε κολόπαιδα, για άτομα που υπάρχει υποψία αν όχι στοιχεία φοροδιαφυγής-ξεπλύματος-υπεξαιρεσης δημόσιου χρήματος, κυρίως πολιτικών προσώπων, δεν στέλνεται εντολή δέσμευσης;
Γιατί ρε μας παραμυθιάζεται χρόνια τώρα, πως τάχα χρειάζεται να υπογράψουμε διμερή συμφωνία π.χ. με την Ελβετία;
Για τους κακομοίρηδες που χρεωστάνε τρία ψωρό χιλιάρικα, ξέρετε ρε απατεώνες να μπλοκάρεται λογαριασμούς στο εξωτερικό, για τους μεγάλο καρχαρίες, τόσα χρόνια δεν γνωρίζατε έτσι;;
Δεν θα πάτε φυλακή.
Όχι.
Πρώτα θα φάτε ξύλο και μετά ...;.
ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ.


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/06/h-diktatoria-ths-dhmokratias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.