Guitar -->

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Γαρυφαλλιά Κανέλλη, χαρούμενη που έχασε η Εθνικη Ελλάδος


                 

ΣΟΚ! Η Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, 00:26
 Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη γνωστή και ως «επαναστάτρια της Εκάλης» και βουλευτής του ΚΚΕ. Σύμφωνα με άρθρα η κ. Κανέλλη δήλωσε χαρούμενη που έχασε η Ελλάδα λέγοντα πως το περίμενε και πως δεν άξιζε κάτι καλύτερο γι’ αυτήν την ομάδα. Επίσης τόνισε πως ο εκφασισμένος λαός (και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής) μπήκε πάλι στο καβούκι του καθώς μια τέτοια νίκη θα έκανε τον εθνικισμό να αναπτυχθεί… Στο τέλος επιτέθηκε και στην μακρινή ξαδέλφη της και γυναίκα του γ.γ. την Χ.Α. κ. Μιχαλολιάκο.
Απο zougla
…………………………………………


Σοκ;; Γιατί παρακαλώ σοκ;; Ποίος και γιατί σοκαρίστηκε με τις δηλώσεις αυτές, της super  star του μηνός Ιουνίου;;
Δεν ξέρετε ότι συνειδητοποιημένος κομμουνιστής παύει να είναι Ελληνας με ψυχή όμως και συνείδηση Ελληνική;
Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο.

Και την απόδειξη των όσων αναφέρω,μας την δίνει η ίδια η Γαρυφαλλιά με τα λεγόμενά της,σε  πρόσφατη συνέντευξη της στο down town.
Eίπε,ότι επειδή χρησιμοποιούσε την, φτου πιπέρι κακιά  λέξη »πατρίδα», τα συντρόφια ενοχλήθηκαν και την κατηγόρησαν ως » ντεμέκ  κομμουνίστρια»…
<< Έχω περάσει από μία αριστεροειδή Αριστερά, η οποία μεΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ “φαιοκόκκινη” όταν χρησιμοποιούσα τη λέξη “πατρίδα”, και εγώ τους έλεγα “δεν θέλω να την αφήσω στο μαύρο φασισταριό που έρχεται, σε αυτή την ιδεολογική μαφία”- >>….
Καταλάβατε γιατί λοιπόν;
Οχι γιατί είχε καμιά ιδιαίτερη ανησυχία για την πατρίδα,απλά για να μην μένει στην Χρυσή Αυγή και σε κάθε δεξιό κόμμα το »πλεονέκτημα» της πατρίδας!
Ετσι φτάνουμε λοιπόν στον προχθεσινό αγώνα και στις χαρές της Γαρυφαλλιάς που έχασε η εθνική!Μα καλά..αυτοί χάρηκαν και πανηγύρισαν όχι για ήττες,αλλά για εθνικές καταστροφές και σας σόκαρε η χαρά τους για την ήττα της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο;; 
Αφού ανέκαθεν η δράση τους,είχε να κάνει ενάντια με οτιδήποτε άπτονταν ζωτικών μας εθνικών συμφερόντων.Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι και η τελευταία!
Τι είπε; Πως μια νίκη της Ελλάδας θα έκανε τον εθνικισμό να αναπτυχθεί κι αυτό δεν το θέλουν!
Δεν θέλουν τους Ελληνες εθνικιστές,γιατί αυτό πάει κόντρα στον δικό τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ανθελληνισμό και κόντρα στα συμφέροντα κάποιων άλλων….!!
Ποιών;;;  Αυτών!!

«Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος» αναφέρει έγγραφο – ντοκουμέντο που διέρρευσε από την Λέσχη Bilderberg


Τι σχέση έχουν με τα αφεντικά της Παγκοσμιοποίησης;
Δεν γνωρίζω!
Ξέρω μόνο, πως για τα ίδια πράγματα αγωνίζονται…τα λοιπά συμπεράσματα δικά σας…

Ετσι λοιπόν η Γαρυφαλλιά και οι φίλοι της,αγωνίζονται για μια Ελλάδα,όπου τα παιδιά της δεν θα είναι εθνικιστές.Είναι κακό πράγμα!

Αγωνίζονται με λύσσα και μανία, να καταργηθούν οι εθνικές μας επέτειοι,οι παρελάσεις των μαθητών ως φόρο τιμής στην μνήμη των πεσόντων ηρώων για την δική μας ελευθερία!!
Δεν έχουν σκοπό και θέση στην κοινωνία (που οραματίζονται) οι φασιστικές παρελάσεις…

ΑΛΛΑ από την άλλη καλωσορίζουν  και υποστηρίζουν με θέρμη και  με κάθε τρόπο,να καθιερωθούν σε όλη την χώρα και με ει δυνατόν περισσότερη συμμετοχή από την νεολαία μας κάποιες άλλες παρελάσεις…σαν αυτή ας πούμε..
Ροζ παρελάσεις για τρελλά »αγόρια»…
Αυτήν την κοινωνία οραματίζονται,αυτήν την κοινωνία θέλουν!
 Μακριά από φρονήματα εθνικά και πρότυπα αμειγώς Ελληνικά!

Τι τον θέλουμε τον Λεωνίδα και τον Κολοκοτρώνη;; Δώστε Βαλιανάτο στα παιδιά!! 


Καταλάβαμε λοιπόν,την χαρά της Γαρυφαλλιάς για την ήττα της εθνικής;;
Γιατί ήταν ήττα του ΕΘΝΟΥΣ,ακόμα και στο ποδόσφαιρο..
Και κλείνοντας,ένα ακόμα »διαμαντάκι» από τα όσα ακόμα είπε στην συνέντευξη..
<<…… Και στα λέω αυτά, σαν να είμαι η αλογόμυγα- όπως έλεγε και ο Σωκράτης- ……μπλα μπλα μπλα….. γιατί οι NAZI είναι εργαλείο για το σύστημα,…μπλα μπλα….. αφού ο τρόμος πουλάει, αποφέρει χρήμα, υπαγορεύει αποφάσεις, διαλύει συλλογικότητες και στο τέλος φέρνει τον…(ταράμ ταράμ)…..
……ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ».!!!
Ουπς…αλήθεια Γαρυφαλλιά;;
χμμμμ …,κάτσε να δεις μωρέ….πότε κι από ποιούς είχαμε τελευταία φορά εμφύλιο …για να θυμηθώ…;;;
Μαρία Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.