Guitar -->

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη σύλληψή του

Συνελήφθη σε φιλικό σπίτι στη Δροσιά παρουσία Εισαγγελέα ο Κώστας Βαξεβάνης. Την είδηση ανάρτησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου έγραψε: «Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τωρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε» καθώς και «Βρίσκομαι Ποντου 16 στη Δροσιά. Απέξω υπάρχουν 15 Αστυνομικοι. Ας μπουν να με συλλάβουν την επέτειο του ΟΧΙ σαν γερμανοτσολιαδες».

Η σύλληψη του δημοσιογράφου έγινε σε εκτέλεση σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, με αφορμή τη δημοσιοποίηση ονομάτων που φέρoνται να ανήκουν στη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ.

Νωρίτερα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε ότι πρόθεση του ήταν να προσέλθει αυτοβούλως στην Εισαγγελία προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις «για την παραθεσμική και μη νόμιμη συμπεριφορά» των αρχών απέναντι του.







σχολιο χαρρυ κλυν:
«Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κινήθηκε χθες αυτεπάγγελτα μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ για επέμβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία και μετάδοση προσωπικών δεδομένων»


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Για τη λίστα των τραγουδιστών δεν υπήρχαν προσωπικά δεδομένα;
Για τη λίστα των τραγουδιστών δεν υπήρχαν προσωπικά δεδομένα;
Για τη λίστα των τραγουδιστών δεν υπήρχαν προσωπικά δεδομένα;

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.