Guitar -->

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

END, οι γερμανοι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ θα πάρουν ένα καλό μάθημα για πολλά χρόνια…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ E.N.D…!!!

Πολλά κυκλοφορούν αυτές τις μέρες....
Ας δούμε κι αυτό....
 Και όμως είναι τόσο απλό αυτό που συμβαίνει με την E.N.D που θα μπορούσε να το καταλάβει ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού σχολείου.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από αυτή την κίνηση που προκαλεί τρόμο στο παγκόσμιο και κυρίως στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα…!!
Είναι πολύ απλό, αφού η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, μπορεί και δανείζεται όπως και η ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ, με μηδενικό η ακόμα και αρνητικό επιτόκιο, έρχεται ένας επιχειρηματικός όμιλος και ανακοινώνει ότι μπορεί να δανείσει και αυτός με μηδενικό η ελάχιστο επιτόκιο της τάξης του 0,5%.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα η Ε.Κ.Τ. απαγορεύει στίς Χώρες Κράτη μέλη να δανείζονται από τρίτες χώρες εκτός Ευρωζώνης παρά μόνο από αυτή και μάλιστα με επιτόκια της τάξης του 4-6%

Έρχονται τώρα τα μέλη της  Ε.N.D  τα οποία παρουσιάζονται σαν Έλληνες πολίτες ως άμεσα θιγόμενοι, και καταθέτουν ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου για να αγοράσουν το χρέος.

Με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί η Ε.Κ.Τ να αρνηθεί στην Ελλάδα τον δανεισμό γιατί στην ουσία είναι κατάθεση Ελλήνων για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα αν έχουν τα λεφτά η όχι, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να διαπιστώσουμε ότι θα μπορούσε να τους τα δώσει οποιοιδήποτε εξωευρωπαίκός τραπεζικός όμιλος για να σπάσει το Ευρωπαϊκό μονοπώλιο της Ε.Κ.Τ και της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Αν πράγματι όλα αυτά της E.N.D είναι αληθινά, τινάζονται στον αέρα τα Ελληνοευρωπαικά τραπεζικά παιγνίδια και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της χώρας μας θα πάρουν ένα καλό μάθημα για πολλά χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.