Χαράς ευαγγέλια για το χριστιανικόν ποίμνιον των Πατρών!Μπορεί να μην έχουν να φάνε,αλλά πρέπει να χαίρονται και μάλιστα διπλά!Πρώτον γιατί όπως το ενημέρωσε ο ποιμενάρχης του,μετά πολλών...βασάνων ενετάχθη το έργον της αποκαταστάσεως  της εκκλησίας τους στο ΕΣΠΑ...!
Και δεύτερον μάλλον θα γλιτώσουν το κούρεμα του μαλλιού τους,προσωρινά τουλάχιστον,λόγω της εντάξεως του έργου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα!
Έρχονται δύσκολα χρόνια λοιπόν,προβατάκια του ποιμνίου,αλλά τι μπορεί να φοβηθείτε όταν θα έχετε μια παναγία ανακαινισμένη;
Θα σας βοηθήσει να αντέξετε με χαρά τη φτώχεια σας...
Γράφει η Romfea.gr - 14.10

patron
Για δύσκολα χρόνια έκανε λόγω στο κήρυγμά του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομος, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντάνασσας ο οποίος πλημμύρισε από πιστούς.
'''Έρχονται δυσκολότερα χρόνια, αλλά αν έχουμε την Παναγία κοντά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα'', ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πατρών.
'Ενώ πρόσθεσε: ''Ποιος φοβήθηκε έχοντας την Παναγία κοντά του; Κανείς''. 
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, σε άλλο σημείο του κηρύγματος, ενημέρωσε το ποίμνιο για την ένταξη του έργου της αποκατάστασης του παλαιού Ναού της Παντάνασσας στο ΕΣΠΑ.
"Έχω μεγάλη χαρά μέσα στην καρδιά μου, γιατί μετά από πολλούς κόπους και αγώνες, ενετάχθη αυτό το έργο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ'', ανέφερε ο ΜΧαράς ητροπολίτης Πατρών. 
Επίσης τόνισε: "Από εδώ ξεκινά ένας άλλος δρόμος να βαδίσουμε με πολύ κόπο, ώστε να έρθει ο Ναός στο παλαιό του κάλλος.''
Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος των εργασιών ανακατασκευής εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ που είναι το ποσό της εγκεκριμένης μελέτης του έργου.
Όλα καλά για τον αρχιτσοπάνη...3.6 εκατομμύρια ευρώ!Τι κι αν πεινούν τα πρόβατα!Φάτε μάτια ψάρια(καινούργια εκκλησιά) και κοιλιά περίδρομο...
Από την άλλη,το Ελλαδοπαπαδιστάν αδυνατεί γιατί δεν θέλει,να εντάξει έστω και έναν Ελληνικό Ναό εντός της ελληνικής επικράτειας στο...ΕΣΠΑ!Κρίση θα μου πείτε,αναστηλώσεις θα κάνουμε τώρα!Κι η αποπάνω εν μέσω κρίσης δεν ανακαινίζεται;Δείτε για παράδειγμα πόσο κόστισε ένας μόνο κίων του Ναού του Διός στην Ολυμπία,σ' αυτό το ανάλγητο ρασοκρατούμενο κράτος...


Έναν κίονα του Ναού του Ολυμπίου ΔΙΟΣ αναστήλωσαν,με κόστος 80.000 ευρώ κι αυτόν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και το έκαναν με βαριά καρδιά! Ο Γερμανός αρχαιολόγος της Αρχαιολογικής Αποστολής φώναζε και είχε τους λόγους του,που δεν ήταν άλλοι από το γεγονός ότι ο κίων για να αναστηλωθεί κόστισε ΜΟΝΟ 80.000 ευρώ.Εκείνες τις ημέρες η Ελλάδα είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό και η ΕΠΟ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρεχάγγελου,με 1.500.000 ευρώ το χρόνο ως αποδοχές.! Όλοι οι ΚΙΟΝΕΣ του ΝΑΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ,θα στοίχιζαν λιγότερο και εφάπαξ!
Αυτό είναι η αναλγησία του άκρως χριστιανικού κράτους που έχει γράψει το Σύνταγμά του στο...όνομα της "Αγίας Τριάδος" των ιουδαιοχριστιανών...
Και να σκεφθείτε ότι οι Αρμένιοι,αν και ήταν οι πρώτοι που με βασιλικό διάταγμα υποχρεώθηκαν να αλλάξουν την πίστη τους,αποφάσισαν πριν χρόνια επί σοβιετικού καθεστώτος και αναστήλωσαν τον Ναό του Θεού Ηλίου στο Γκαρνί!
Στο δάπεδό του βρίσκεται μωσαϊκό με ελληνική επιγραφή...


img_4753cacb66d325.87146218.jpg
                                                                                                                 ΜΗΔΕΝ ΛΑΒΟΝΤΕC ΗΡΓΑCΑΜΕΘΑ
(πατήστε στην φωτό)
Δίπλα ακριβώς βρίσκεται γκρεμισμένη μια χριστιανική εκκλησία!Την άφησαν έτσι γιατί έχουν περίπου 6000 εκκλησίες σε όλη την Αρμενία...
Δείτε τον...

Ναός Mihr, Γκαρνί, Αρμενία

Ο ναός του θεού Mihr βρίσκεται στην περιοχή Γκαρνί (Garni) της Αρμενίας σε απόσταση 28 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Έρεβαν. Κατασκευάστηκε τη ρωμαϊκή περίοδο και συγκεκριμένα τον 1° αιώνα μ.Χ. Ο ναός είναι περίπτερος, ιωνικού ρυθμού και αποτελείται από 24 αράβδωτους κίονες με διάταξη 6Χ8.
Ο αρμένιος θεός Mihr ταυτίζεται με τον πέρση Μίθρα και το θεό Ήλιο της ελληνικής μυθολογίας. Το ιερό χτίστηκε από το βασιλιά της Αρμενίας Τιριδάτη Α' με χρηματοδότηση από το ρωμαίο αυτοκράτωρα Νέρων. Το λατρευτικό συγκρότημα του Γκαρνί λεηλατήθηκε το 1386 από τον Ταμερλάνο και το 1679 καταστράφηκε από σεισμό. Ο ιωνικός ναός αποτελεί ένα από τους καλύτερα διατηρημένους ναούς της ρωμαϊκής αρχαιότητας αν και η σημερινή του μορφή είναι αποτέλεσμα αναστύλωσης που πραγματοποιήθηκε από το σοβιετικό καθεστώς μεταξύ του 1969 και 1975.
Δείτε και τους Αρμένιους Εθνικούς που θρησκεύονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ εντός του δια της βίας πρώτου εκχριστιανισμένου κράτους στον κόσμο!!!

Υ.Γ.Προσθέτουμε και αυτό για επιδόρπιο!
[...Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο του 2005, το 81% των Ελλήνων πολιτών πιστεύουν πως υπάρχει Θεός, το 16% πιστεύει στην ύπαρξη κάποιου είδους πνευματικής δύναμης, ενώ το 3% δεν πιστεύει στην ύπαρξη κάποιου είδους Θεού ή πνευματικής δύναμης.[1] Σύμφωνα με μία πιο πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2011 από την Κάπα Research ύστερα από παραγγελία της εφημερίδας Το Βήμα, ρωτώντας τους Έλληνες αν πιστεύουν στον Θεό ή όχι, το 56,3% απάντησε "ναι", το 20% "μάλλον ναι", ενώ το 7,7% των ερωτηθέντων απάντησε "μάλλον όχι" και 13% "όχι".[2]. Παρ'όλα αυτά το 97% των κατοίκων της Ελλάδας αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι...]http://el.wikipedia.org/wiki/
Δηλαδή,παρ'όλα αυτά οι ρασοφόροι επιμένουν να βαυκαλίζονται ότι το 97% είναι χριστιανοί!!!