Guitar -->

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενον αχυρωνα

Μαχες αναμεσα σε ανθελληνες και αντιελληνες


anti xr


Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξαν δύο άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε  το απόγευμα της Κυριακής στο Ζαρό Ηρακλείου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο αντιεξουσιαστές -ένας εκ των οποίων κατάγεται από το χωριό- μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή.
Τα αίματα άναψαν όταν τρία άτομα που φέρεται να πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή ζήτησαν το λόγο για τη διανομή των φυλλαδίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δραστών της επίθεσης ήταν παλιός γνώριμος με ένα εκ των θυμάτων.

Οι δυο πλευρές καυγάδισαν έντονα ενώ ο καυγάς κατέληξε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δυο αντιεξουσιαστές να καταλήξουν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το ένα από τα δύο άτομα που είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα πήρε εξιτήριο ενώ στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των ατόμων που του επιτέθηκαν. Αυτή την ώρα κατάθεση στην αστυνομία δίνει ο έτερος τραυματίες που φέρει κατάγματα στο χέρι.


πηγή: PrismaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.