Guitar -->

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Φασιστακι ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτεν!



Από τη στρατόσφαιρα προσγειώθηκε... σε Έλληνα νταλικέρη!

Διεθνή

felix ntalikerisΈγινε γνωστός παγκοσμίως, για ένα άλμα που κατά πολλούς ξεπερνούσε τα όρια της φαντασίας: Ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτεν, βούτηξε σε ελεύθερη πτώση από τα 39 χιλιόμετρα, έσπασε το φράγμα του ήχου και πάτησε σώος και αβλαβής στη γη.
Όμως αυτή την... ανώμαλη προσγείωση, ίσως, δεν την περίμενε. Ο αθλητής από την Αυστρία καταδικάστηκε σήμερα από δευτεροβάθμιο δικαστήριο σε πρόστιμο 1.500 ευρώ για πρόκληση σωματικών βλαβών σε Έλληνα οδηγό νταλίκας.
Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος στο Σάλτσμπουργκ, ένας αυτοκινητιστής κι ένας Έλληνας οδηγός νταλίκας ήρθαν στα χέρια. Ο Μπάουμγκαρτεν είχε πάρει το μέρος του αυτοκινητιστή και είχε χτυπήσει και τραυματίσει στο πρόσωπο τον Έλληνα οδηγό.
Ο οδηγός τον πήγε στο δικαστήριο. Πρωτόδικα ο Μπάουμγκαρτεν καταδικάστηκε τον Απρίλιο του 2012. Άσκησε έφεση και σήμερα βγήκε και η δεύτερη απόφαση: ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτεν ήταν ένοχος για σωματικές βλάβες σε βάρος οδηγού νταλίκας και έπρεπε να καταβάλει πρόστιμο 1.500 ευρώ.
Ο Μπάουμγκαρτεν δεν ήταν παρών σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είχε επικαλεσθεί νόμιμη άμυνα, κάτι που δεν δέχθηκε το δικαστήριο.
Στις 28 Οκτωβρίου, έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του αθλητή πως τάσσεται υπέρ μιας "μετριοπαθούς δικτατορίας" για να επιλυθούν τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

source

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.