Guitar -->

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παλι παρανομιες κανει η vodafon


Την Vodafone την ξέρουμε δα,τι «ρόλο βαράει» στην Ελλάδα!
Ουκ ολίγες φορές ,έχει δηλώσει τι μέρος του λόγου είναι..
Μια με τις υποκλοπές ,μια με  την διαφήμιση με την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης,μια με τις διαφημίσεις της στα Greeklish , που  απευθύνονται στην νεολαία ,ήρθε και το αποκορύφωμα της Νεοταξικής προπαγάνδας που πουλάει αφειδώς το εν λόγω μαγαζάκι!
Koιμισμένοι,αποχαυνωμένοι νέοι,οι οποίοι ξυπνούν με το μικρόβιο να αλλάξουν τον κόσμο και το κάνουν…κάπως έτσι! 

Αλλάζεις τον κόσμο,ξεκολλώντας απο περιττές συντηρητικότητες ..Όλοι μαζί, μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινωνία σε ροζουλί αποχρώσεις,ακαθόριστα φύλα,ακριβώς όπως επιτάσσει η Νέα Τάξη που έρχεται κι εμείς υπηρετούμε πιστά! Ετσι Vodafone ;;
Σεμέλη

Αίσχος!! Την ομοφυλοφιλία πλασάρει η ελεεινή vodafone σε νέα της διαφήμιση!!



Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προκαλεί! Όλες της οι διαφημίσεις που απευθύνονται στη νεολαία προβάλουν υλιστικά “πρότυπα” και αποχαυνωμένα πρόσωπα που…περιμένουν τη Vodafone να τους ξυπνήσει (!!!), αλλά πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο!!!
Δείτε τη νέα της διαφήμιση για πακέτο καρτοκινητής που απευθύνεται κυρίως στη νεολαία:



Παρατηρήστε την απίστευτα γρήγορη (έτσι ώστε κάποιος να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι του δείχνουν – πρόκειται για βασική αρχή προπαγάνδας / μυστικών υπηρεσιών) εναλλαγή φιλιών ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ!!!
Δηλαδή, οι νοσηροί εγκέφαλοι της εβραιοαγγλικής εταιρείας μας προβάλουν τον ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΩΣ…ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!!! 
 
 Καλούμε το κοιμώμενο ΕΣΡ να επέμβει και να απαγορέψει τη συγκεκριμένη αισχρή διαφήμιση, που τη βλέπουν και πολλά μικρά παιδιά!
Και λεσβίες έχει το…μενού των ψυχανώμαλων! Η προβολή της ομοφυλοφιλίας που γίνεται στα πλαίσια της σιωνιστικής προπαγάνδας για “ανοιχτές” κοινωνίες και “ροζουλί” αποχαυνωμένη νεολαία, δεν θα περάσει!
 
Καλούμε επίσης κάθε φυσιολογικό Έλληνα και Ελληνίδα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τις συνδέσεις του με την συγκεκριμένη εταιρεία, έτσι ώστε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε περισσότερο: Στην τσέπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.