Guitar -->

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Λαμία – 75χρονη βρέθηκε νεκρή δεμένη χειροπόδαρα


Θα πάει στην και στην Τραγάνα ο Δένδιας, όπως πήγε στις Σκουριές, ή "αυτοψίες" κάνει μόνο για τον Μπόμπολα και τους "επενδυτές"; Άλλωστε μια σύνταξη λιγότερη είναι η γερόντισα που σκότωσαν, δε χαλάει και πολύ την τρικοματική έτσι δεν είναι;




ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Ενα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στο φως στην Τραγάνα της Λαμίας με θύμα μια άτυχη 75χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας εισέβαλαν ληστές, την έδεσαν χειροπόδαρα και την άφησαν να πεθάνει.

Οι υποψίες μπήκαν στους κατοίκους του χωριού το πρωί της Κυριακής όταν η ηλικιωμένη δεν εμφανίστηκε στο χωριό, ενώ όταν μια φίλη της χτύπησε την πόρτα εκείνη δεν απάντησε.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr. το απόγευμα της ίδια ημέρας συγγενής της 75χρονης και αντίκρισε ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς η γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα με καλώδια, πεσμένη στο πάτωμα, και σκεπασμένη με το στρώμα.

Το σπίτι της ήταν άνω κάτω κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια με στόχο τη ληστεία.

Η 75χρονη, μάλιστα, είχε πέσει προ ημερών θύμα απατεώνων όταν την πλησίασαν κάποιοι άγνωστοι και της είπαν ότι ο ανηψιός της τους χρωστά χρήματα. Εκείνη χωρίς να υποπτευθεί ότι πρόκειται για απατεώνες, τους έδωσε ως ενέχυρο όλα της τα χρυσαφικά.


πηγη: http://toaftonoito.blogspot.com/2013/02/75.html#ixzz2LqoJ0ad6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.