Μήπως συμπατριώτες μου θα σας ήταν εύκολο να σταματήσετε να το παίζεται αδιάφοροι και απάτριδες, να καταλάβετε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει με αφανισμό της ύπαρξής της, από την Παγκοσμιοποίηση (Λέσχη Ρώμης), με την ευγενική φροντίδα και προθυμία, των αρχόντων μας, πολιτικών και θρησκευτικών. Αν αυτό σας βρίσκει σύμφωνους και το επιθυμείτε, εγώ περισσεύω.


Αν όμως δεν το επιθυμείτε, τότε να σας πληροφορήσω ότι βρέθηκε ο από μηχανής Θεός που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας ο οποίος μαζί με την ομάδα του, την END πασχίζει για την σωτηρία αυτού του τόπου τον οποίο κυριολεκτικά έχουν διαβάλλει και κατηγορήσει με κάθε τρόπο οι εκάστοτε Άρχοντες με τους  παρατρεχάμενους τους.
Επειδή τα ΜΜΕ της χώραςδεν επιτρέπουν την γνώση, παρά μόνον την παραπληροφόρηση, σας στέλνω τις παρακάτω διευθύνσεις από τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε μόνοι σας ή να ενημερώσετε και άλλους. Πρέπει να πιστέψουμε στο πλεονέκτημα του «ΕΜΕΙΣ» και να ξεχάσουμε μια για πάντα το «ΕΓΩ» που είναι πραγματικά επιζήμιο. Έλληνες ενωμένοι = ανίκητη δύναμη!!!
Περιμένω ότι θα υπάρξει κάποιο κρυφό νεύρο μέσα σας που θα σας κάνει «κλίκ». Καλή ακρόαση.
Αστερίων (ΚΒ)
http://diaelefsis.pblogs.gr