Guitar -->

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο βοθρολομαιος που απεκαλεσε τους Ηρωες προγονους ξεβρακωτους, τωρα γλυφει τουρκους



ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ "ΠΙΣΤΑ" Ο "ΔΙΚΟΣ" ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΗ" ΑΛΙ ΜΠΙΡΑΝΤ ΠΟΥ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕ ΤΑ ΙΜΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

patriarxis-mpirant3
βαρθολομεος: "Ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ ήταν μια προσωπικότητα πολύ φωτισμένη, θαρραλέα και δημοκρατική"

Αυτά διαβάζουμε στο http://fanarion.blogspot.gr/, επίσημο διαδικτυακό τόπο που εκφράζει τις απόψεις του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος ως γνωστόν είναι ένας καθαρόαιμος Τούρκος πολίτης όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τον τελευταίο μεγάλοα σπασμό στον "φιλειρηνιστή" εκλιπόντα Τούρκο δημοσιογράφο.
Κάποιοι όμως δεν ξεχνάνε και καλά κάνουν στην προκειμένη περίπτωση. Ενδεικτικό το δημοσιεύμα της Ιερής Πλεκτάνης που βρήκε από το αρχείο της.
Μεχμέτ Αλί Μπιράντ: Δημοσιογράφος με νοοτροπία γερακιού
Mexmet Ali Mpirant
Τότε που ο "ειρηνιστής" έβλεπε τα Ίμια ως τσιφλίκι της Τουρκίας.
Διαβάστε τώρα τι έγινε στην κηδεία του "φιλειρηνιστή" από τον Πατριάρχη μας(σκληρό πολέμιο του  Χριστοδούλου Παρασκευαιδη) και διαβάστε ποιος είναι ο ιερωμένος που και επί των ημερών του εξαφανίστηκε το ελληνικό στοιχείο, οι Ρωμιοί, από την Πόλη:
"Στην ξεχωριστή προσωπικότητα του αείμνηστου Μεχμέτ Αλι Μπιράντ αναφέρθηκε ο Βαρθολομαίος ο οποίος το Σάββατο παρέστη στην κηδεία του τούρκου δημοσιογράφου. «Ο αείμνηστος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ έφυγε πολύ νωρίς από αυτόν τον κόσμο μας, τον αποχωρίστηκε σε μια στιγμή κατά την οποίαν θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην τουρκική κοινωνία, στη διεθνή κοινωνία, στη διεθνή ειρήνη», δήλωσε ο τουρκοχριστιανος Βαρθολομαίος.
«Θα διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη του, θα τον αναζητούμε, θα τον νοσταλγούμε», είπε ο τουρκοχριστιανος ορθοδοξος βαρθολομεος και συνέχισε αναφερόμενος στον Μεχμέτ Αλί Μπιράντ. «Ο αείμνηστος ήταν μια προσωπικότητα πολύ φωτισμένη, πολύ θαρραλέα και πολύ δημοκρατική. Στις επιθυμίες και στα προβλήματα των μειονοτήτων πάντοτε έδειξε θερμό ενδιαφέρον και συμπαράσταση. Όπως γνωρίζετε, στο τελευταίο του άρθρο την περασμένη Πέμπτη, αναφερόταν στη επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Θα του είμεθα πάντοτε ευγνώμονες, θα προσευχόμεθα για εκείνον πάντοτε, να είναι η ψυχή του αναπαυμένη αιώνια».
Μεγάλη απώλεια

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.