Guitar -->

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κατοικος Ροδου ΚΑΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! βιδεο


 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ- Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ- Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΒΙΝΤΕΟ


Σήμερα πήγαμε σε μία άλλη συμπολίτισσα μας την Ειρήνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης λόγο ότι είναι άνεργη πολύ καιρό.

Την ώρα που λαθρομετανάστες και μετανάστες εργάζονται, ο Ελληνικός λαός και νέοι άνθρωποι είναι άνεργοι και ζουν στα όρια της εξαθλίωσης πλέον!!! 

Κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να πάρουν τα μέτρα τους ο λαός είναι έτοιμος να εκραγεί,,δεν πάει άλλο,,,,, είναι θέμα αξιοπρέπειας πλέον ορέ κτήνη με τους παχυλούς μισθούς και της γραβάτες!!! Τι νομίζεται ότι ό πολυ πολιτισμός και ο διεθνισμός μπορεί να εφαρμοστή στην  Ελλάδα ?σε μια  χώρα χιλιάδων χρόνων ιστορίας??,τι νομίζετε ότι είμαστε τίποτα Αμερική η Καναδάς η Αυστραλία με 200 η 300 χρόνια ιστορίας??

Ο λαός είναι έτοιμος να εκραγεί ,,,και εννοώ σε τοπικό επίπεδο,βοηθήστε τους Έλληνες και της Ελληνίδες να μπορούν να ζούν με αξιοπρέπεια.

Αυτά είναι λόγια δεν ακουμπούν όμως τον πλεονέκτη Ρωμιό που θέλει την πίτα ολόκληρη και τα σκυλιά χορτάτα,και απευθύνομαι στης τοπικές εταιρίες που προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και στέλλουν τους Έλληνες στο ταμείο ανεργίας!!!σε λιγες μέρες θα βγάλουμε αναλυτική λίστα με Ροδιακές εταιρίες που απασχολούν αλλοδαπούς και στερούν από τους ντόπιους το μεροκάματο!!!!
ολες η εταιρίες αλφαβητικά,για να ξέρουν η συμπολίτες μας Ρόδιοι και Ρόδιες που πάνε και αγοράζουν και αφήνουν τα ευρώ τους !!!!

Η κοπέλα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στην κάμερα μη έχοντας άλλη επιλογή ,χρειάζεται την βοήθεια του μεγαλόψυχου  λαού μας, το τηλέφωνο της είναι 6947551786 για όποιον θέλει να βοηθήσει..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.