Guitar -->

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ισλαμοφασισμο φερνουν σαμαρας+πασοκ


ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙ..!!!


Συνεχίζω να παρουσιάζω την εφαρμογή του σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης και συγκεκριμένα τον τομέα που αφορά την εξεύρεση φτηνών εργατικών χεριών που θα αξιοποιηθούν απο τις επιχειρήσεις των δανειστών μας  οι οποίες  θα εγκατασταθούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ  που θα δημιουργηθούν στην περιοχή της ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το σχέδιο έχει τα παρακάτω στάδια:


  1. Είσοδος
Πρώτο στάδιο είναι η  αλόγιστη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε σήμερα πόσοι ακριβώς υπάρχουν ενώ από πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν τα 2.000.000.

  1. Μάζεμα
Το δεύτερο στάδιο είναι η είσοδος τους σε  στρατόπεδα για να τους αξιολογήσουν  και αφού τους ξεκαθαρίσουν να τους κατηγοριοποιήσουν και να τους κατανείμουν όπως λέγαμε στον στρατό σε ειδικότητες. (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ)

  1. Γενική εκπαίδευση
Το τρίτο στάδιο  είναι να τους εκπαιδεύσουν ανά εθνικότητα και να τους εντάξουν στην Ελληνική κοινωνία μαθαίνοντας τους βασικά πράγματα όπως, συμπεριφορά, λίγη Ελληνική – Ευρωπαϊκή ιστορία, λίγη Ελληνική – Ευρωπαϊκή  νομοθεσία και λίγη Ελληνική Γλώσσα, κάτι σαν να λέμε Δημοτικό Σχολείο , και για να υλοποιηθεί αυτό το στάδιο απαιτούνται χώροι διδασκαλίας.(ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΤΕΙ)

  1. Νομιμοποίηση
Το τέταρτο στάδιο προβλέπει ξεκαθάρισμα στο πόσοι  θα μείνουν και αφού περάσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα ημινομιμοποιηθούν σαν Ευρωπαίοι – Έλληνες εργαζόμενοι όπως προβλέπεται στη συνθήκη (ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2).

  1. Ένταξη στην αγορά εργασίας
Το πέμπτο στάδιο προβλέπει την σταδιακή τους ένταξη στην αγορά εργασίας με την απορρόφηση τους σε πρώτη φάση στις μεγάλες ξένες Επιχειρήσεις με την μορφή ενοικιαζόμενων, είδη σήμερα σε πολύ γνωστές ξένες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί περίπου 50.000 λαθρομετανάστες και εργάζονται  με συνθήκες τύπου MATRIX..!!!

  1. Αξιοποίηση στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ
Το τελευταίο και έκτο στάδιο είναι η δημιουργία λαθρομεταναστευτικών οικισμών στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ στις οποίες θα έρθουν να μετεγκατασταθούν από τις Ανατολικές χώρες οι επιχειρήσεις των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ και θα τους αξιοποιήσουν σαν εργαζόμενους με ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 380 ευρώ.

Για να επανέλθω στο θέμα μας πιστεύω ότι είναι πλέον «ηλίου φαινώτερον» γιατί συρρικνώνουν τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και εκκενώνουν ακόμα και καινούργια κτίρια.

Τέλος να σημειώσω ότι για αυτό το σχέδιο είναι γνώστες όλοι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων και περί του θέματος ποιούν την νήσσα πλην μερικών ψευτοκραυγών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6122.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.