Guitar -->

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Νεκρός ο εβραιοΡώσος καπιταλιστης Μπόρις Μπερεζόφσκι - Φήμες για αυτοκτονία



Ο Μπόρις Μπερεζόφσκι, ο εκατομμυριουχος εβραιορώσος που είχε πρόσβαση στο Κρεμλίνο επί των ημερών του πρώην προέδρου Μπόρις Γέλτσιν και αργότερα έγινε δεινός επικριτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, πέθανε σήμερα, στο Λονδίνο, σε ηλικία 67 ετών, μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα συγγενείς του και τον ρώσο δικηγόρο του.
Νεκρός ο Ρώσος μεγιστάνας Μπόρις Μπερεζόφσκι - Φήμες για αυτοκτονία
"Ναι, είναι νεκρός. Αυτό μου το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του το απόγευμα", δήλωσε ο Τιμ Μπελ, ο εκπρόσωπος του ολιγάρχη μεγαλοαπατεώνα.


Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφαξ που επικαλείται συγγενή του ρώσου δισεκατομμυριούχου μετέδωσε ότι ο Μπερεζόφσκι, στον οποίο είχε δοθεί από τις βρετανικές αρχές πολιτικό άσυλο, πέθανε στο σπίτι του στο Σάρεϊ στη νότια Βρετανία. Το Ιντερφαξ επικαλείται επίσης τον ρώσο δικηγόρο του μεγιστάνα, τον Αλεξάντερ Ντομπροβίνσκι.
Η βρετανική αστυνομία δεν έχει σχολιάσει την πληροφορία.
Εγκυρα βρετανικά μέσα μεταδίδουν ότι φήμες οργιάζουν στην αγγλική πρωτεύουσα ότι ο Ρώσος ολιγάρχης έθεσε τέλος στη ζωή του ύστερα από την απώλεια τεράστιων περιουσιακών του στοιχείων.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΦΕΙΟΥ:
ΑΥΤΟΣ Ο...ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΩΣ..."ΠΡΟΕΔΡΟ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ...ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ!...
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ...

Επειδή έτυχε να κατέχουν το 80% του πλούτου της Ρωσίας, που... νόμιμα απέκτησαν!!.


ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ...

=============              =================                  ======================

Σπυρος Χατζαρας

Ξεβρωμισε ο τόπος

Νεκρός ο εβραίος μεγαλοαπατεώνας Μπόρις Μπερεζόφσκι.Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου Sky News, ο Μπερεζόφσκι αυτοκτόνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.