Guitar -->

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΕΝΩΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗΝ ΑΡΚΤΟΝ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!


ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!! Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΕΝΩΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗΝ ΑΡΚΤΟΝ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ







ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΟΙΚΟΚΥΡΗΣ = ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ/ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ!!!! Η ΤΡΑΜΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΑΧΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!!





Το ιστορικόν ΟΧΙ της Βουλής εψές κάτω από την πίεση του εξοργισμένου Λαού που συνέρρευσε κατά χιλιάδες στον περίγυρον, εξ όλων των κομμάτων της Κύπρου εξαιρουμένου του ΔΗΣΥ με την ιστορική αποχή του αφού δεν υπήρχε πιθανότητα νίκης υπέρ του Κουρέματος Καταθέσεων, εκθέτει τα σάθρα και ανιερά ανελεύθερα θεμέλια της Ψευδοένωσης της Ευρωζώνης των Μεγάλων που θέλουν να κατασπαράξουν διά στόματος τους Μικρούς.





Ο συσσωρευμένος Λαός ήταν ως επί τω πλείστον ψηφοφόροι του Γιώργου Λιλλήκα με το ΑΚΕΛ να οργανώνει σύνολα επί τόπου ακολουθώντας τις παραινέσεις του Τρίτου Πόλου εξ όλων των ιδεολογιών που ψήφισε Λιλλήκα επειδή ήταν μαζί τους και με την Κύπρον όχι επειδή ο Τρίτος Πόλος είναι τα πιστά σκυλιά κομματάρχου. Το ΑΚΕΛ δεν ήθελε να παραμείνει «παλειομοδίτικον» και σωστά έκανε……






Ο Ανεξάρτητος Λαός που παρεξανάγκασε τους Βουλευτές να καταψηφίσουν το Έκτρωμα της Μέρκελ και της Μυστικής Παρέας της, δρα εκτός κόμματος, εκτός μάνδρας, εκτός πλαισίου διατάσσω και εκτελείς, και ως εκ τούτου δρα ελεύθερα και δυναμικά με αναρχικές καλές προθέσεις αντάρτικης σωφροσύνης. Τους ονομάζω τίγρεις διότι οι λέοντες είναι αγέλες με αρχηγούς ενώ εμείς ανεξάρτητοι μοναχικοί τίγρεις που συναχθήκαμε για να φυλάξουμε Κύπρους (αντί Θερμοπύλες) Ω ΞΕΝ ΑΓΓΕΛΛΕΙΝ ΚΥΠΡΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΟΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΟΙΘΩΜΕΝΟΙ………….







Το Ευροσυγκρότημα (Γιούρογκρουπ) μας απειλεί ότι επειδή εχθές είπαμε ΟΧΙ σήμερα θα μας τιμωρρήσουν με χειρότερα Μνημονιακά Μέτρα, αυτή είναι η ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΙΩΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!! Απειλούν να μας κλείσουν τις Τράπεζες, μας απαγορεύουν ν’ αυτοδανειστούμε από διάφορα κυπριακά ταμεία. Είμαστε σε Κατοχή και ότι ακούετε απ’ εδώ και πέραν θα είναι ψεύδη όπως είπε τότε ο Ιστορικός Ανταποκριτής όταν εγκατέλειπε τον Ραδιοφωνικόν Σταθμόν των Αθηναίων όταν οι Γερμανοί κατακτούσαν στον ΒΠΠ την Μάνα των Πολιτισμών Ελλάς!!!! Προσπαθούν να επιβάλλουν ως παγιώση το Κούρεμα καταθέσεων και στο μέλλον κάθε μορφή περιουσίας από την Κύπρον εις όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Η Κύπρος εψές αντιστάθει, έσωσαν οι Ελληνοκύπριοι ως άλλοτε ο Θεμιστοκλής με τους Αθηναίους την Ευρώπη από τους Πέρσες. Οι ευρωπαϊκοι λαοί καλούνται να συνενωθούν με τους Ελληνοκύπριους ινά φυλάξωμεν Ευρώπες πλέον. Η ΕΕ είναι ο Φασισμοκομμουνισμός σε όλον του το αλαζονεικόν γερμανυπερήφανον δικτατορικόν ταμπεραμέντον.





Δεν έχουμε άλλη επιλογή και σώφρονα επιλογή παρά την εδώ και κάποια έτη με υποβόσκουσα σε φιλοσοφικούς κύκλους πέραν των κομματικών καταστρεπτικών πεποιθήσεων. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΡΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΞΙΩΣΙΝ ΔΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΜΗ ΕΝΩΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΟΥΒΛΙ. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Ή ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΡΥΠΤΟΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ (ΓΠΠ)!!!!






Αν δεν δεχθούμε να γίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ όπως στα Ψαρά, το Μεσολόγγι, την Ακρόπολη της Βουλγαρίας, το Αρκάδι της Κρήτης, τον Μαχαιρά της Κύπρου το δάκτυλον μας θα γίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ σώμα τε ψυχή ημών, των παιδιών και του έθνους μας στο μέλλον στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟΝ!!!!

Το Νέον Βυζάντιον γεννάται μην πτόειστε! Ένωσιν με την Ρωσσία και μην φοβείστε οι αλλόθρησκοι το Βυζάντιον ήταν η πρώτη Αυτοκρατορία που θέσπισε την ανεξιθρησκεία. Εψές οι Κυπριακοί  Τίγρεις λύσσαξαν ως Βυζαντινή Ακρητική Φρουρά, αυτόν πρέπει να γίνεται καθημέρα. Ήδη η Τρόϊκα διά των εξ έσωθεν πρακτόρων της πληρωμένων και μη ή και υπερπληρωμένων και κρυπτοπληρωμένων βομβάρδισε και κατάστρεψε το τραπεζικόν μας σύσστημα με το ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟΝ ΚΚΑΟΥΜΠΟΪΚΟΝ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!!
Οι Ρώσσοι προς το παρόν δεν μας βοηθούν διότι υπό τις παρούσες συνθήκες και προδοτικές λογοδοτήσεις θα ζημιώνουν αυτοί και θα πλουτίζουν οι Γερμανοί ενώ μαζί θα ζημιώνουμε και εμείς. Πρέπει εμείς να πάμε με τα δύο πόδια και τα δύο χέρια στους Ρώσστους, όχι με ήμισυ δάκτυλον όπως τώρα και τότε όλα μα όλα τα κεφάλαια των Ρώσσων θα κατατεθούν στην Κύπρον ενώ συνάμα λιμάνια και στρατός σωτηρίας θα εδράζει στην Κύπρον και θα σωθεί συνάμα εθνικά η Κύπρος!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΠΩ ΕΥΘΕΩΣ ΠΤΑΙΕΙ Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΠΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!







ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ!!!! ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗΝ!!!! ΑΞΙΩΝΟΥΜΕΝ ΑΓΩΝΑΝ ΔΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Κ’ ΗΜΩΝ!!!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο   Α Γ Ω Ν ! ! ! ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΝ ΓΙΑ ΑΛΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ! ! ! !
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΕΟΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΨΕΥΔΟΑΓΓΕΛΑ ΒΑΡΒΑΡΟΜΕΡΚΕΛ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΣΟΝ ΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΑ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΗΡΘΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ!!!!






ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΕΒΡΑΪΚΟΝ ΥΠΕΡΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΣΤΗΝ ΕΨΕΣΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛ ΤΣΙΑΝΤΗΡΙ ΝΙΟΥΣ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!

 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.