Guitar -->

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μεσω Τραπεζων


ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
Ο Αναστασιάδης ναι είναι μπαρμέρης αλλά εργάζεται στο μαγαζί του Χριστόφια, συνεταίρεψε μαζί του. Ο πρώην εκούρεψε το Μαρίν από ρίζας και μάλιστα χωρίς ξέρει πού ευρίσκεται! Χαχαχαχαχαχα!
Κουρεύουν την Ευρώπη για να την ετοιμάσουν για τον πόλεμον. Στρατιώτη χίππυ δεν θα ιδείτε, όλοι τους είναι κουρεμένοι πρώτον νούμερον!


Ο Μιχάλης Σαρρής πήγε για να πάρει διαπιστευτήρια στον Βλαδίμηρον Μπούτιν ότι τρίχα από σεντ Ρώσσου δισεκατομμυριούχου υπήκοου καταθέτην δεν έπαθε........... Είσαστε στα σύγκαλα σας; Αν έχαναν λεφτά αυτοί οι φωνές τους, οι βλασφημίες τους, οι βρυχηθμοί τους και οι ορυμαγδοί τους θα ακούοντο στο μεταμεταμεταμετάπολυγαλαξιακόνΣύμπαν, ενώ σιγή ιχθύος, φωνή βοόντος εν τη ερήμω, ούτε ψύλλος δεν σείστηκε. Ο "συμπαθέστατος" γλοιώδης Μπαρόζος πήγε επίσης να γλείψει τον Μπούτιν ότι δεν θα πάθει ούτε ψύλλον από τρίχα μηδενός σεντ των Ρώσσων της Κύπρου, ούτε από τους τόκους που παίρνουν ήδη από την Μάλτα και την Λεττονία μέσω Ελβετίας ενώ πριν μέσω Κύπρου. Ενώ την ίδια αφαίμαξη με την Κύπρον θα πάθουν Μάλτα/Λεττονία. Η μεγαλύτερη Μαφία όλων των εποχών έδρασε από την Κύπρον και ούτε καν η αρχή δεν έγινε! Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΝ ΚΥΤΤΑΡΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠ' ΕΔΏ!!!!


Το λοιπόν! Επειδή ξέρουν μας οι Εβραιοευρωπαίοι τι πανηγυρόφιλοι που είμαστε εμείς οι Έλληνες σκέφθηκαν να μας αφήσουν να βάλουμε το πρώτον τέρμα για να μην μας έρθει βαρετή η βι.........λιά. Ξέρουν πως άμα ικανοποιήσουν το εγώ μας κατοπινά αν κουπανήσουν την κεφαλή μας δεν μας εγνοίζει! Έτσι προηγηθήκαμε με το ΨευδΌΧΙ της Βουλής έναν μηδεν (1-0) ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΕΦΆΓΑΜΕΝ 12 ΤΈΡΜΑΤΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΡΩΙΚΑΝΟΝ ΡΥΘΜΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!!
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιον κάλλιον να μας επειάναν και το 1974 μ.Χ. τα ριάλια (χρήματα) μας παρά την ήμισυ Κύπρον. Ριάλια κάμνεις γην δεν κάμνεις. Η αντίσταση μπορεί να έφερνε απώλεια κυριαρχίας του νότιου μέρους της Μεγαλόνησου. Δεν σημαίνει πως δεν πρέπει ν' αγωνιζόμαστε ή να δίνουμε άλλοθι στους πρωταγωνιστές της καταστροφής και δη αφού εξήγηγαν τις καταθέσεις τους.

Ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Σκάρος εδώ και δύο έτη μου έλεγε πως η Πτώχευση των κυπριακών τραπεζών ήτοι των δύο μεγαλύτερων θ' ακουστεί ημέρα Παρασκευή, από πληροφορία το ήξευρε, για να υπάρχει η περίοδος απωθύμανσης του Σαββατοκυρίακου, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!!!!
Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΗΤΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗΝ ΓΠΠ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ Ω ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΠΠ ΠΟΛΕΜΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΠΠ!!!!

ΣΚΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΤΑΙΚΤΕΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΙΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ 6,500 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΤΑ 500,000,000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΟΥ R C CHRISTIAN = ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ/ΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.