Guitar -->

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ! ΤΟ ΔΗΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ! ΤΟ ΔΗΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Η τραγελαφική και κωμικοτραγική υπόθεση της Κύπρου μας  ΜΕΤΑΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ το: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…» του Τζιέφρυ Μινέϊκο Παπανδρέου (75% Εβραίος αφού η Σοφία Μινέϊκο η γιαγιά του Εβραία από την μεγάλη Αντιελληνική οικογένεια, άρα τε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου 50% Εβραίος και η μητέρα του Μαργαρίτα 100% Εβραιοαμερικάνα, ο πατέρας της ένας εκ των 5 πρωτοϊδρυτών της οργάνωσης που έγινε θρησκεία Μάρτυρες του Ιαχωβά) μόνον που στην Κύπρο λέγεται άλλως πως, «ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΝ».

Ο Δημοκρατίκος Συναγερμός υπερήφανα εξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ  της Κύπρου από μόνος του και αμετανόητα δηλώνοντας σωστός όπως και ο Τζιέφρυ πριν παραχωρήσει την εξουσία στον Αρχισιωνομασσώνον απεσταλμένο Λουκά Παπαδήμα και πάει στο Γιέηλ να διδάσκει οικονομία (χαχαχαχαχαχα!) δηλαδή σωστά Οικονομική Καταστροφή αφού πρέπει να ξέρεις ΠΩΣ για να καταφέρεις να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ!
Μας θυμίζει εκείνα τα παλτά που φοριούνται εξ αμφοτέρων των πλευρών. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ. Απέξω πράσινα από μέσα κυανά! Στο παραμύθι το κουνέλι μπορεί ν’ αντικατασταθεί με το ποντικάκι ή το αρκουδάκι….







Οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της μη Διαπραγμάτευσης των Δικτατορικών Εντολών των ΝΕΩΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ. Ο Νίκος Αναστασιάδης του είπαν ρίξε αυτόν το δακρυγόνον και το έριξε, εν τέλει φάνηκε πως ήταν ΠΟΛΥΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ!  Αναφέρω πως χαϊδευτικά και αστεία στην Κύπρο τον καλούσαν προ ετών ως «Χίτλλερρ» ενώ από την άλλη στην Γερμανία διά Τύπου ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ότι η Άγγελα (Αγγέλα = άγγελος, ενώ Άγγελα = μη άγγελος αφού τονίζεται το άλφα στερητικόν και δη Άαγγελα) Μέρκελ είναι θυγατέρα του Αδόλφου Χίτλερ, μάλιστα αν της βάλετε έναν ορθογώνιο μουστάκι στην κοιλότητα της Αφροδίτης επάνω από το άνω χείλι δεν του αφήνει γλείμμα (του Χίτλερ).
 
Η ΜΟΣΧΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ/ΚΙΝΑΙΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΝ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (ΓΙΟΥΡΟΓΚΟΥΠ βαρβαριστί!). 
 
Η Μόσχα άφησε υπόνοιες ότι δεν θα μείνει με τα χέρια δεμμένα ενώ φαίνεται να κατανοεί την Σιωνιστικονατοϊκή απειλή εξ Ευρώπης και λαμβάνει τα μέτρα της ακόμη και για πολεμική σύρραξη…………………. Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ο Σαμαράς είναι ο νέος Παπαδήμας με την διαφορά ότι ο πρώτος καταλάβαινε τι έκανε ενώ ο δεύτερος καταλαβαίνει πως αυτόν που κάνει ό,τι και να είναι δεν είναι προς το συμφέρον της ΕΛΛΑΣ/ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ενώ ο νέος ΤΖΙΕΦΡΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ γαρ, με αφεντικά στις ΗΠΑ όπως κάποτε Τρότσκυ που ετοίμασε το Αντιχριστιανορθόδοξον Πραξικόπημα των Μπολσεβίκων (Εβραίων στην ολότητα τους) για να φέρουν το απολυταρχικό δικτατορικό μοντέλλο του Κομμουνισμού, ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΓΚΟ (ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ) Ο Αλέξης Τσίπρας (χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!) ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ! ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΗΓΕΤΙΚΗ;;;; ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!  







ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Δεν ζήτησε καν περιθώριον διαπραγμάτευσης ούτε καν με τον ευατόν του πόσον μάλλον με την Βουλή, την Αντιπολίτευση και τους Πολίτες/Ψευδοπολίτες............. Και ενώ ο Πρόεδρος εγνώριζε από πριν τι θα ζητήσουν αφού αυτά ειπώθηκαν κατ' επανάληψη τόσον στον Χριστόφια όσον και στον ίδιον.

Απορούμε ποίος δεν μας δουλεύει και ποίος δουλεύει διά ποίους;;;;

Οι πολιτικοί μας έχουν την νοοτροπία υπερεπιχειρηματία, μεσίτη, μασάζοντα...............

Η ΖΗΜΙΑ έγινε, αφού είτε ψηφιστεί είτε δεν ψηφιστεί η Ληστεία των Καταθέσεων με υπογραφήν της Κυβέρνησης, οι ξένοι καταθέτες φεύγουν αλλά το κυριότερον οι Κύπριοι θα πάρουν τα χρήματα τους και θα τα φύγουν από τις τράπεζες ακόμη και από την Κύπρο. Έστω και αν σωθούν οι ΣΦΑΓΕΙΣ μας οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ μετά από μερικούς μήνες θα ξαναέρθει η ΤΡΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΤΡΟΪΚΑΣ..... όπως έγινε και στην Ελλάδα.

Ξεκάθαρα πλέον ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΚΥΑΝΟΦΟΡΟΣ ΑΝΤΙ ΠΡΑΣΙΟΝΟΦΟΡΟΣ!!!!

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ = ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ = ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΖΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΗΝ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΟΗΤΑ, ΕΛΕΟΣ!!!!
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ διά της εντολής ή θα πάρετε δηλητήριο ή θα σας τουφεκίσουμε. Ή αφού μας προσφέρουν το πικρόν ποτήριον του καρκίνον μας λένε έχετε την επιλογήν να αποθάνετε στο ενδιάμεσον με ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ή με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΨΕΥΔΟΘΕΡΠΑΕΙΑΣ, τέλος αν δεν σε σκοτώσουν μήτε η πρώτη μήτε η δεύτερη θα σε φονεύσει ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΔΟΣΕΙΣ/ΕΠΙΤΟΚΙΑ/ΨΕΥΔΟΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!






ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΜΕΤ’ ΟΝΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤ’ ΟΔΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  Ή ΠΑΡΑΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, αναφέρω πως: «πριν λαλήσει πετεινός τρία (δύο) έτη διακυβέρνησις ΔΗΣΥ/ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ κανείς δεν θα παραδέχεται ότι τον ψήφισεν, όπως γαρ και με τον ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟ ΤΖΙΕΦΡΥ εν Ελλάδι………….» ΙΔΩΜΕΝ ΕΑΝ ΟΥΚ ΥΠΟΒΑΘΡΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ…..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.