Guitar -->

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Θα εκτελέσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια σας»


Ο Νίκος ΑναστασιάδηςΟ Νίκος Αναστασιάδης
“ Απειλητική επιστολή έστειλαν άγνωστοι σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και του Πανίκου Δημητριάδη ”

Απειλητική επιστολή έστειλαν άγνωστοι στην εφημερίδα «Πολίτης», με απειλές εναντίον των οικογενειών του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκου Δημητριάδη, αλλά και των ιδίων.
Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», οι άγνωστοι επιστολογράφοι υποστηρίζουν ότι έχουν τον τρόπο και την δύναμη να ξέρουν κάθε στιγμή που είναι κάθε...
μέλος της οικογένειας του Νίκου Αναστασιάδη και του Πανίκου Δημητριάδη». Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει:
«Μη μας αγνοήσετε, μη μας υποτιμήσετε. Μη δοκιμάσετε να μας δοκιμάσετε. Τότε θα αρχίσει το δικό μας γλέντι. Πουλημένα παλιοτόμαρα. Σταματήστε αμέσως το κούρεμα των καταθέσεων. Γνωρίζουμε τι ακόμα μας περιμένει από εσάς εθνοπροδότες. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμιά οργάνωση. Ορκισμένοι να πεθάνετε».

Το πλήρες κείμενο της απειλητικής επιστολής έχει ως εξής.
«Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας Λευκωσία 20 Μαρτίου 2013
Δεν σας προσφωνούμε διότι όχι μόνο δεν έχετε τίτλο, ούτε και την αξιοπρέπεια για κάτι τέτοιο. Μας καταστρέψατε βάσει σχεδίου πολύ καλά προετοιμασμένου και συνεχίζετε να μας καταστρέφετε αδιαφορώντας για το τι θα γίνει σε εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Σας προειδοποιούμε ότι μας κάμνετε θα τον πάθετε σε πάρα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτε από τούδε και στο εξής Η ομάδα μας θα δρα από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη Κύπρο και θα τιμωρεί όσους μας κατάντησαν έτσι. Δεν έχουμε όρια και αυτό λάβετε το πολύ σοβαρά.
Αν δεν σταματήσετε τώρα αμέσως κάθε κούρεμα στις καταθέσεις του κόσμου θα πληρώσετε πάρα πολύ μεγάλο τίμημα. Μαζί μας είναι και επαγγελματίες στο είδος τους, πληρωμένοι ακριβά που δεν καταλαβαίνουν τίποτε αλλά ούτε και έχουν Θεό, παρά μόνο το χρήμα. Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς. Σας τονίζουμε ότι έχουμε τον τρόπο και την δύναμη να ξέρουμε κάθε στιγμή που θα είναι κάθε μέλος της οικογένειας σας. Μη μας αγνοήσετε, μη μας υποτιμήσετε.
Μη δοκιμάσετε να μας δοκιμάσετε. Τότε θα αρχίσει το δικό μας γλέντι. Πουλημένα παλιοτόμαρα. Σταματήστε αμέσως το κούρεμα των καταθέσεων. Γνωρίζουμε τι ακόμα μας περιμένει από εσάς εθνοπροδότες. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμιά οργάνωση. Ορκισμένοι να πεθάνετε.
ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ»

http://wwwaristofanis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.