Guitar -->

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κομμουνισμός Η Μήτρα Του Ναζισμού.

Εκπληκτικό Ντοκυμαντέρ Της ΕΤ-3


ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Κομμουνισμός Η Μήτρα Του Ναζισμού. Εκπληκτικό Ντοκυμαντέρ Της ΕΤ-3

Κατ΄αρχάς τα θερμά συγχαρητήρια στην κρατική τηλεόραση. Το ντοκιμαντέρ «Soviet Story» προβλήθηκε από την ΕΡΤ τον Οκτώβριο του 2010 και αξίζει να το δείτε, διότι με έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό της εποχής αποδεικνύει:


  1. Tις ομοιότητες του κομμουνισμού με τον ναζισμό, Εθνικός Σοσιαλισμός και Διεθνής Σοσιαλισμός. Ποιά η ειδοποιός διαφορά τους;
  2. Οι πρώτοι ψηφοφόροι του κόμματος των Ναζί ήσαν αριστεροί λόγω της σοσιαλιστικής ιδεολογίας
  3. Πως ο Χίτλερ εμπνεύστηκε από τους κομμουνιστές τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την γενοκτονία ενός λαού, όπως των Ουκρανών από τον Στάλιν.7.000.000 Ουκρανοί σε ένα χρόνο εξόντωσε ο Στάλιν και ενέμπνευσε τον Χίτλερ για το ολοκάυτωμα των Εβραίων
  4. πως από κοινού συνεργάστηκαν για τον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο να καταλάβουν την Ευρώπη . Χωρίς την βοήθεια του Στάλιν εξ ανατολών δεν θα μπορούσε να προχωρήσει ο Χίτλερ. Ο Στάλιν προμήθευσε τους Ναζί με πετρέλαιο, τρόφιμα, μέταλλα ακόμα τους παραχώρησε ρωσσικές βάσεις για να χτυπήσει ο Χίτλερ την Νορβηγία. Μαζί μπήκαν στην Πολωνία ο ένας από την δύση κι ο άλλος από την Ανατολή. Κατόπιν ο Στάλιν χτυπά την Φινλανδία ενώ ο Χίτλερ την Νορβηγία και την Γαλλία
  5. Ο Στάλιν δίνει γραμμή σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης να συμπαρίστανται στον Χίτλερ
  6. Συνεργασία Γκεστάμπο με μυστική αστυνομία του Στάλιν για κατασκευή στρατοπέδων των Ναζί. Οι Γκεστάμπο τα έμαθε από τους Κομμουνιστές.
  7. 20.000.000 δολοφονηθέντες από τον Στάλιν και άλλοι τόσοι από τον Χίτλερ
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ !!


Το ντοκυμαντέρ όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του ΚΚΕ που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», «κατάπτυστο δημιούργημα», ενώ δεν δίστασε να καταγγείλει την ΕΡΤ ως «φορέα του πιο βρώμικου γκεμπελισμού», καθώς θεωρεί ότι ο ευθύς παραλληλισμός του Στάλιν με τον Χίτλερ, που επιχειρήθηκε στο ντοκιμαντέρ, ισοδυναμεί με «πλήρη παραχάραξη της Ιστορίας» και «βρώμικη προπαγάνδα»… Ο δημιουργός του, Εντβινς Σνορ, είναι από την Λιθουανία, μια χώρα που στέναξε επί 60 χρόνια κάτω από τον σοβιετικό ζυγό. (διάρκεια 55 λεπτά).


Κομμουνισμός … Η Μήτρα Του Ναζισμού.




(03.45)  George Watchon, Literary historian, Cambridge University: Δεν νομίζω πολλοί άνθρωποι να γνωρίζουν ότι μόνον σοσιαλιστές κήρυξαν δημόσια την γενοκτονία στον 19ο. και 20ο. αιώνα. Πράγματι πολύ λίγοι γνωρίζουν και μοιάζει σοκαριστικό όταν το αναφέρεις.
Έκανα μια διάλεξη γι’ αυτό εδώ και σε άλλα πανεπιστήμια και πάντα αντιμετωπίζεται με μια αίσθηση Σοκ.
(04.13)  Πρώτα εμφανίσθηκε τον Ιανουάριο του 1849 στην εφημερίδα του Μαρξ.
Ο Έγκελς έγραψε πως όταν η σοσιαλιστική επανάσταση, ο πόλεμος των τάξεων, συμβούν θα υπάρχουν πρωτόγονες κοινωνίες που θα βρίσκονται δύο στάδια πίσω, γιατί δεν είναι καν καπιταλιστικές ακόμα. Αναφέρεται στους Βάσκους, τους Σκωτσέζους νησιώτες, τους Σέρβους. Τους αποκαλεί «φυλετικά σκουπίδια». Και θα πρέπει να καταστραφούν γιατί όντας δύο στάδια πίσω στην ιστορική εξέλιξη, θα είναι αδύνατον να τους ανεβάσεις στο σημείο του να γίνουν επαναστατικοί.
(05.11)  Μιλάει για την βρωμιά των σλαβικών λαών και θεωρεί πως η Πολωνία δεν έχει λόγο να υπάρχει.
Μαρξ: «Οι τάξεις και οι φυλές που είναι πολύ αδύναμες για να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες ζωής θα πρέπει να παραδωθούν. Πρέπει να εξαφανιστούν στο επαναστατικό ολοκαύτωμα.»
Marx People’ s Paper. April 16, 185?  “Journal of History of Ideas. Vol. 12, No.1, 1981.




(05.45)  George Watchon: Ο Μαρξ ήταν ο πρόγονος της σύγχρονης πολιτικής γενοκτονίας και δεν γνωρίζω κανέναν άλλο σύγχρονο Ευρωπαίο στοχαστή πριν από τον Μαρξ και τον Έγκελς που δημόσια νακηρύσσει την εξολόθρευση. Δεν μπορώ να βρω τίποτα νωρίτερα. Οπότε υποθέτω ότι αρχίζει με αυτούς.
(06.11)  Τα διδάγματα του Μαρξ και του Έγκελς μελετήθηκαν προσεκτικά από τον Λένιν, τον άνθρωπο που εγκαθίδρυσε την πρώτη μαρξιστική χώρα στην Γη.
(06.21)  Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Λένιν το 1924, οι New York Times δημοσίευσαν ένα μικρό άρθρο, που εκείνη την εποχή πέρασε απαρατήρητο. Μιλούσε για ένα καινούργιο κόμμα στην Γερμανία. «Το εθνικοσοσιαλιστικό εργατικό κόμμα, του οποίου ο Αδόλφος Χίτλερ είναι ηγέτης και ιδρυτής. Θεωρεί ότι ο Χίτλερ και ο Λένιν μπορούν να συγκριθούν

Ποιος μιλάει; Κάποιος Δρ. Γκέμπελς ….   Η διαφορά μεταξύ του κομμουνισμού και της πίστης του Χίτλερ είναι πολύ μικρή, ….

(08.08)    Ο Χίτλερ διαβάζοντας Μαρξ, έλεγε: «Ολόκληρος ο εθνικοσοσιαλισμός βασίζεται πάνω στον μαρξισμό.»
Vladimir Bukovsky, Soviet dissident (αντιφρονών): Επισήμως λεγόταν «εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα των εργατών». Ήταν ένα κομμάτι του σοσιαλισμού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.