Guitar -->

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ - WHITE KNIGHTS


Μετά την πτώσιν του κομμουνιστικού καθεστώτος με την καταλήστευσιν του Ρωσικού καταπιστεύματος κατα 27,5 τρισσεκατομύρια δολλάρια με εντολή του τότε προέδρου Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. 
Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν εδημιουργήθη η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάττει αυτά τα assets απεφασίσθη οτι αυτός που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A.


 Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπεγράφη στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς αλλά να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παρά την προφύλαξη, παρ'όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκοσμιου κοινότητος αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθησαν από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε τωρα για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο λαό των Αμερικανων, λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. 
Η Αμερική [ΗΠΑ] είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτωχευσεως. 
Ας μείνουμε όμως στα collateral accounts (εγγυοδοτικοί λογαριασμοί). 
Αυτά λοιπόν καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας. Όταν το 1995 συναντηθη πάλι η κοινότης υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτήν την εξίσωσιν. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς θρησκιών μέχρι απλούς τραπεζίτες και απλούς ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). 
Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών. Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.
Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και αργα κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήτο πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς. 
Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την T.C. την οποία εκατασκευασαν επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ.. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ'το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών - παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ. 
Αυτά είναι καταπιστεύματα τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ'έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο. Ο πρώτος ο οποίος επελέγει ονομαζόταν Ray C. Damn. O Dr Ray C. Damn επελέγει το 1995 ενώ ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003. 
Η παγκόσμια κυβέρνηση όπως την έχουν δημιουργησει οι ληστές έχει μία συγκεκριμένη δομή. Ο πρώτος λέγεται Μ1. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα και θέλω να καταλάβει ο απλός λαός ότι υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C. και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξις Πραγμάτων). 
Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης φυλης. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν. Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος σε μία άλλη ομιλία θα σας πούμε τι συνέβει μετά την εκλογή του κυρίου Ray C. Damn στο τιμόνι της παγκόσμιου διανοησεως. 
Στόν κύριο Ray C. Damn εδόθη η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστώσετε ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβετε πως έρχεται η απελευθέρωσις του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωσιν του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότης δεν έχει ελπίδα. 

Κύριος Βαλσαμάκης - Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη. Είπε προηγουμένως ο πρόεδρος πως η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο ήλιος την πορεία του ο Ήλιος στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν φανταστείτε το σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο. Απλά πρέπει να δώσουμε ψυχή και σώμα σάυτή την προσπάθεια ουτως ώστε να ευοδωθεί αυτό που πρέπει να γίνει τελικά. Αυτό είναι το μήνυμα στην Κυπριακή Πολιτική Ηγεσία.
Δόκτορ Λαμπράκης - Ότι και να κάνετε, όσο και άν συμπλέεται με τους ανάποδους, με τις δυνάμεις του σκότους, θα επικρατήσει το φώς και ο Ελληνισμός θα επανέλθει εκεί που πρέπει. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σήμερα. Σας δίνουμε το μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε στρατόπεδο. Ελπίζουμε πως φέρετε Ελληνικό D.N.A. όπου στην πέμπτη του άλυσσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο έψιλον. Αυτό το γονίδιο Εψιλον αγαπητοί πολιτικοί ταγοί της Κύπρου και της Ελλάδος - αν και εφ'όσων το έχετε - γιατί η πλειονότης από σας φαντάζομαι δεν το έχει δυστυχώς. Είναι λίγοι αυτοί που έχουν το γονίδιο Έψιλλον στήν Πέμπτη άλυσσο που δέν εμφανίζετε και δεν διδάσκετεστις ιατρικές σχολές. Αυτοί λοιπόν πρέπει να συνέλθουν και να ασπαστούν την ιδεολογία του Ελληνισμού. Ξεφύγετε από τα Δρακόντια μέτρα που επιβάλει η αντίπαλη πλευρά. Δρακόντια μέτρα δεν πρέπει να υπάρξουν. Σας υπενθυμίζω πως και στην Ελλάδα κάποια στιγμή υπήρξαν δράκοντες και φτιάξαν δρακόντιους νόμους. Δεν επεβίωσαν όμως. Επεβίωσε η φιλοσοφία του Σωκράτους, του Αριστοτέλ
ους, του Πυθαγόρου, του Εμπεδοκλεους, του Ηρακλειτου. Οι Δρακόντιοι νόμοι είναι για Δρακονιανούς - όχι για το ανθρώπινον γένος. 
Κύριος Βαλσαμάκης - Στο σημείο αυτό θέλω να πώ κάτι επί του πρακτέου. Η προσωπική μου άποψις που τεκμηριώνεται απ'τα γεγονότα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να δούν το φώς. Δέν έχουν την δύναμη οι συγκεκριμένοι αυτοί πολιτικοί να κάνουν την ανατροπή γιαυτό πιστεύω και προκαλώ το λαό να πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του και ο λαός να οδηγήσει αυτούς τους άμοιρους οσφυοκάμπτες πολιτικούς ουτως ώστε να πάρουν τη σωστή απόφαση.
Δόκτορ Λαμπράκης - Δέν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη τη δύναμη την έχουν. Δεν έχουν τις προυποθέσεις αντίληψης. Δεν έχουν τα σωστά γονίδια. Προέρχονται από μία άλλη γραμμή D.N.A. και απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς που είναι στην Κυπριακή ιδία βουλή και το λέω αυτό επειδή πάρα πολλές δυνάμεις υπάρχουν στην Κυπριακή γή.
Ο Ελληνικός λαός όπως και νά'χει θα αναστηθεί θα γίνει λαίλαπα που θα περάσει από πάνω σας. Έζουμε υποχρέωση να αφήσουμε τον ήλιο να ανατείλει και να πορευτεί πρός Δυσμάς. 
( Απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος της συνέντευξης του Δόκτορος Εμμανουήλ Λαμπράκη και του κυρίου Βαλσαμάκη της E.N.D. στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο στο ART FM της Κύπρου 17/05/2013) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.