Guitar -->

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ

Λυτρωτική η επέμβαση του λαού του Ναυπλίου κόντρα στην προκλητική παρουσία του  κατοχικού πορδυπουργού  Σαχλαμαράς που γιουχαίστηκε άγρια σε μια πόλη που τον αναγόρευσε (οι τοπικοί πολιτικοί δηλαδη..) επίτιμο δημότη.
-Δεν σε θέλει ο λαός, παρ΄ την πεθερά κι εμπρός!
Ο κόμπος για τον κόσμο έχει φτάσει στο χτένι την ίδια στιγμή που το πελατειακό κράτος παραμένει στο απυρόβλητο και η ανομία χτυπάει κόκκινο.
Η Ελλάδα είναι παραδομένη στο έλεος πάσης φύσεως νταβατζήδων, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με το πελατειακό κράτος δολοφονούν εν ψυχρώ τα όνειρα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού.
Η κόλαση για τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους του ιδιωτικού τομέα βάζει φωτιά στον κυβερνητικό αχυρώνα.


Ο Σαχλαμαράς είναι ανεπιθύμητος στο Ναύπλιο-παρά το κλειδί που παρέλαβε ως επίτιμος δημότης από τα ντόπια λαμόγια. Το λαϊκό αίσθημα δικαίου όμως δεν εξαντλείται στο Ναύπλιο, ας επιχειρήσει να πάει αλλού να δοκιμάσει την τύχη του μόνος, ή μαζί με τον άλλον σεσημασμένο προδότη τον Τούρκογλου.  Ας τολμήσουν…
Σημειώστε τα εξής :
1) Είναι η πρώτη μαζική αποδοκιμασία του Σαχλαμαρά και της κυβέρνησής του. 2) Έγινε στο Ναύπλιο, πόλη κατ’ εξοχή ελληνική από κάθε άποψη, αισθητική, ιστορική, ατμοσφαιρική. 3) Η ανακήρυξη ως επίτιμου δημότη έγινε από μεγάλη πλειοψηφία νεοεκλεγμένων δηλαδή αμοιγώς κατοχικών δημοτικών συμβούλων 4) Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης για “να μας βοηθήσει να γλυτώσουμε μερικά από το ΤΑΙΠΕΔ.”  Δηλαδή ξερογλύφονται διάφορα ντόπια και ξένα λαμόγια να βάλουν χέρι στους ιστορικούς θησαυρούς της πολής 5) Το θέμα δεν είναι ότι μαζεύτηκαν 1500 που γιουχάρανε, αλλά υπήρχαν πολύ περισσότεροι στην πλατεία (η πλειοψηφία των κατοίκων) που γέλαγε με τα ρεζιλίκια του κατοχικού θιάσου.
Από το πρωί το Ναύπλιο κατακλύστηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μεγάλος αριθμός πολιτών της Αργολίδας συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος και με πανό και συνθήματα αποδοκίμασε τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και υπουργούς που τον συνόδευαν καθώς και το δήμαρχο Ναυπλίου Δημ. Κωστούρο.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και προσωπικά κατά του Σαχλαμαρά, του οποίου δόθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης.
Ενώ μέσα στην αίθουσα ο δήμαρχος της πόλης ο πρωθυπουργός δεχόταν την τιμητική απονομή του τίτλου του επίτιμου δημότη και του παραδιδόταν το «χρυσό κλειδί» της πόλης, έξω από την αίθουσα οι πολίτες, επαγγελματίες της πόλης και αγρότες που τους έχει “τσακίσει” το ρωσικό εμπάργκο, απόρροια των κυρώσεων στις οποίες συμφώνησε η κατοχική κυβέρνηση, ζητούσαν την παραίτησή του σε σκηνές τις οποίες δεν έχει δείξει κανένα κανάλι μέχρι στιγμής.
Είναι γεγονός ! Από το εμπάργκο στις εξαγωγές προς Ρωσία έχει καταρρεύσει η εμπορική κίνηση σε Αργος και Ναύπλιο, αφού οι αγρότες δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες, ενώ οι ελάχιστες αποζημιώσεις κατάσχονται από την εφορία για τα χρέη τους!
Να σημειώσουμε ότι και η οικογένεια της συζύγου του Α.Σαμαρά, της Γεωργίας, έχει ιδιαίτερη σχέση και στενούς δεσμούς με την Αργολίδα, αλλά ούτε αυτό γλίτωσε τον Α.Σαμαρά από τις αποδοκιμασίες.
Κοιτάξτε την φάτσα του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που τα λέει όλα. Μάθετε για τους “ιδιαίτερα στενούς δεσμούς” της Γεωργίας

ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η”ΦΑΛΑΙΝΑ”ΤΕΤΗ!

Aυτή είναι η ηθική αυτουργός των επεισοδίων που αμαύρωσαν την ιστορία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος: Τέτη Κρητικού: Η “φάλαινα” του Αργολικού Κόλπου,  γράφει το “Μακελειό”!


familia-kritikou1
Είναι αυτή η καρακιτσάτη πλούσια κυρά της ρούγας του Ναυπλίου που με τα λίγα αλλά και με τα πολλά κατόρθωσε μέσα από την συναισθηματική αποκοτιά της να κάνει το μέγα “θαύμα” και να ανακηρύξει τον μεγαλύτερο μετά την Κατοχή Έλληνα(;)πολιτικό προδότη, επίτιμο δημότη της ιστορικής πρωτεύουσας του Ναυπλίου.
Για την κυρά αυτή την οποία κάτοικοι χιουμοριστικά την έχουν ανακηρύξει ως την “φάλαινα” του Αργολικού Κόλπου, έχουμε γράψει στο παρελθόν πάρα πολλά και τελικά φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Είναι η θείτσα της Αργολίδος που απειλούσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αγωγές και έστελνε εξώδικα όταν βγάζαμε τα “άπλυτά” της στη φόρα.
Eδώ
“ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ” ΜΕ “ΣΚΥΛΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ” Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΕΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ. ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟ-ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Η κυρά Τέτη που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τι θα πει “μαγείρεμα” στο παρασκήνιο, κολλητιλίκια με το καθεστώς αλλά και με κάποιους από τους κατηγορούμενους σήμερα της Siemens, όλων αυτών που θα καθίσουν στο σκαμνί για τις μίζες σε Έλληνες πολιτικούς. Κάποιοι από αυτούς με ειδικότητα στο να κουβαλάνε τα”μαύρα σακούλια” που μπαινόβγαιναν και στο πρώτο σπίτι του Αντώνη της, επί της οδού Νυμφών. Έτσι κυρά Τέτη Κρητικού;

http://anaktisis.net/2014/11/30/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.