Guitar -->

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γ Κοντογιώργης Σε αδιέξοδο το πολιτικό σύστημα-βιδεο

Καταπέλτης για τις ευθύνες των πολιτικών και τη σημερινή κατάσταση της χώρας ο κορυφαίος πανεπιστημιακός Πολιτικών επιστημών Γιώργος Κοντογιώργης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.
Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο με τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς εκ νέου επιχειρούν να στείλουν το λογαριασμό σε τρίτους, αρνούμενοι να τον αποδώσουν στο Ελληνικό κράτος και τους πολιτικούς που το εκπροσωπούν , είπε.
Το ερώτημα είπε στις μέρες είναι αν όλο το πολιτικό σύστημα έχει αντιληφθεί τη δυσαρμονία στη οποία βρίσκεται με τη λαϊκή βούληση. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία παρά τα όσα λέγονται δίνει αρμοδιότητες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το θέμα είναι αν αυτός πολιτικά έχει επιλέξει να τις ασκεί ή όχι. 
Η κρίσιμη ψηφοφορία όπως είπε είναι τις 29ηης Δεκεμβρίου, οπότε η βεβαιότητες του όχι ή του ναι από τους βουλευτές στα δύο πρώτες ψηφοφορίες, μπορεί να αλλάξουν στην Τρίτη αφού το πολιτικό σύστημα έχει φροντίσει μέσα στο σύνταγμα την ασυλία του σε περίπτωση που αλλάξει μια δημόσια δέσμευσή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.