Guitar -->

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εκ Δηλωσις μνημης εις τους δολοφονημενους Ελληνες




"....Μέσα σε λίγες ώρες έσφαξαν 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, "άνδρες. γυναίκες, παιδιά γέροντες...." γράφει ο Θεοδώρητος Κύρου στην "Εκκλησιαστική Ιστορία". Η σφαγή των ΕΛΛΗΝΩΝ στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης στα 390 από τον ισπανο Αυτοκράτορα θεοδόσιο τον επονομαζόμενο "Μέγα" και "Άγιο"....(!!!) απο τους παπαδες.


 Θέτοντας "εκτός νόμου" την πατροπαράδοτη θρησκεία των ευσεβών προγόνων μας έδωσε εντολή να αφανιστούν όλα τα αρχαία μνημεία της πόλης.
Όσοι επιμένουν να λατρεύουν τους Θεούς των πατέρων τους καταγγέλλονται ως "παράφρονες και αγριάνθρωποι", στιγματίζονται, κατακεραυνώνονται από την θεϊκή κατάρα και εξοντώνονται από τον ίδιο τον αυτοκράτορα που εκτελεί.... Ουράνιες εντολές!
Συγχρόνως χάνουν όλα τα δικαιώματα τους ως πολίτες της Αυτοκρατορίας, οι περιουσίες τους δημεύονται και τα παιδιά τους πουλιούνται σκλάβοι [ετσι απεκτησαν την τεραστια περιουσια οι παπαδες]. Η επίσημη δικαιολογία για την σφαγή της Θεσσαλονίκης είναι "αντίποινα" για τον θάνατο του Γότθου [γερμανος] μισθοφόρου Βουδερίχου που ήταν ευνοούμενος του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου. 15.000 νεκροί Έλληνες για έναν Γότθο Μισθοφόρο". (!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.