Guitar -->

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Γεώργιος Κασιμάτης

 Κασιμάτης στην Εξεταστική: Αντισυνταγματικό το πρώτο μνημόνιο

«υπάρχει στο μνημόνιο ρητή παραίτηση δικαιωμάτων εθνικής κυριαρχίας», 

ποτέ δεν είχε υπογραφεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, και πρόσθεσε ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά εις την ιστορίαν της ανθρωπότητος.

τσιπροκαμμενο τα ακους?????????????????? 




Ερώτηση βουλευτή : θεωρείτε Κύριε Κασιμάτη πως η γνωμοδότηση Πικραμένου (τότε επικεφαλής του ΣτΕ) σύμφωνα με την οποία «δικαιολογείται η παραβίαση της Χάρτας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λόγω των υπέρμετρων αναγκών της Χώρας» αναφορά του Πικραμένου δυνάμει την οποίας «βρήκε ως Συνταγματική» την υπαγωγή μας στο καθεστώς του «μνημονίου», 

η απάντησις Κασιμάτη ήτο ξεκάθαρος.  «Είναι παντελώς εσφαλμένη η αναφορά Πικραμένου μιας και, ΠΟΥΘΕΝΑ στην υφήλιο δεν υπάρχει σχετική αναφορά ή βιβλιογραφία ή έστω κάποια προσπάθεια στοιχειοθέτησης των όσων προέταξε ως αιτίαση της υπαγωγής (ο Πικραμένος)». 
Συνέχισε δε επαναλαμβάνοντας : «ας μας πει έστω μια σχετική αναφορά στην Διεθνή βιβλιογραφία όπου να αναφέρεται -έστω ως σκέψη- κάτι συναφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.