Guitar -->

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τουρκο-χριστιανισμος

Για την αμαρτωλή ιστορία του χριστιανισμού.



Μέχρι πριν δυο τρεις δεκαετίες, ο χριστιανισμός έχοντας απέναντί του ανθρώπους οι οποίοι είχαν μαύρα μεσάνυχτα για την αθλιότητα των γραφών και την αμαρτωλή ιστορία του χριστιανισμού, μπορούσε να μονολογεί και να ψεύδεται ασύστολα. 
 
Ακόμη κι αυτοί που τον εχθρεύονταν αδυνατούσαν να αντιτάξουν αντίλογο τεκμηριωμένο,  λόγω της άγνοιας.
Μετά όμως την έκδοση του περιοδικού ΔΑΥΛΟΣ τέθηκαν τα θεμέλια της οργανωμένης επίθεσης κατά του χριστιανισμού, από ανθρώπους που φρόντισαν να μελετήσουν την θρησκεία αυτή απ’ όλες τις μεριές της. Το παπαδαριό εξαναγκάστηκε για πρώτη φορά να αντεπιτεθεί. Βλέποντας όμως ότι οι στρατιώτες του ήταν τόσο ανίκανοι να αρθρώσουν αντίλογο της προκοπής, αφού οι περισσότεροι δεν είχαν καν διαβάσει τα ευαγγέλια, ωθήθηκε στην δημιουργία της μίσθαρνης συμμορίας των ΟΟΕΔιτών, με πνευματικό καθοδηγητή έναν κακόψυχο, υποκριτή και αρχιψευδολόγο παπα- , οι οποίοι ανέλαβαν το άχαρο ρόλο να παρουσιάσουν τα χριστιανικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες  και τα εγκλήματα της θρησκείας τους για αγαθοεργίες. 

Όλα τα χριστιανικά παπαγαλάκια τώρα σπεύδουν να προμηθευτούν τα ζούφια  πυρομαχικά από τις αποθήκες της ΟΟΔΕ.
Ο Μιχάλης όμως και ο Γιάννης ο Νιάνιος, έχουν εξασκηθεί στην ανίχνευση των τζούφιων αυτών πυρομαχικών, τα οποία αναγνωρίζουν πριν ακόμα πυροδοτηθούν. Και θαυμάζω την πολεμική τους δεινότητα, η οποία τώρα – όπως διαπίστωσα εδώ – έφτασε και στα επίπεδα της προληπτικής «Ιατρικής». Εννοώ την περίπτωση του κυρίου TRUA, ο οποίος εάν ανταποκριθεί ως προς τις υποσχέσεις του, τουλάχιστον θα γνωρίζει ότι μάλλον θα αναγκαστεί να περπατήσει γυμνός πάνω σε φαρμακερά αγκάθια. 

Γι αυτό ο φίλος μας ο Καλόπουλος επιμένει στο «Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!»
 
Σταύρος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.